Må ditt anus gro tänder och äta upp dig när du sover!

När man vaknar och är så jäkla förbannad att man nästan får en hjärtinfarkt då är det inte läge att fortfarande INTE ha tagit vara på maten från gårdagen.

Igår stekte jag fläskfilé som hade marinerats i ett jäkla dygn, gjorde rotfruktsgratäng och svingod sås. Hade bjudit över en polare, som ALDRIG kommer när man bjuder honom. Man skall bara umgås på hans villkor, dvs hemma hos honom eller ute. Det kommer bli dagens ovänskap nummer två, för jag är ytterst tveksam till om jag kommer klara att hålla käft denna gången. Klart han inte kom, och hörde heller inte av sig. Det hade jag förvisso inte räknat med, men det gör mig inte mindre förbannad.

Efter maten stod hundarna nedanför spisen och suktade HÖGLJUTT efter resterna. Det låg minst två portioner mat kvar i stekpanna och gratängform. Fanns till och med sås kvar. Mannen låg på soffan med iPaden i ansiktet och “tittade” på TV, men blev till slut less på hundarnas klagan.

Hur löser en man, eller åtminstone just den HÄR mannen problemet? Ja inte fan tar han rätt på maten så det finns rester idag, nejdå – först ställer han ett kompostgaller framför trappan till köket så hundarna inte kommer dit, och därmed är tysta. Sedan nattäter han all fläskfilé som är kvar men lämnar allt annat att bli förstört under natten.

Detta är alltså mannen som varje gång jag handlar på mat.se säger:

– Men det är väl ONÖDIGT att köpa ditten och datten, vi slänger ju så mycket mat?

Med “mycket mat” menas vanligen att det slängs lite ägg med passerat utgångsdatum och kanske en gurkslatt som inte är fräsch längre. Inte för att han skulle ha koll på vad som slängs ändå, eftersom han aldrig är hemma när leveranserna kommer. Det är jag som slänger och packar om kylskåpet varje vecka. “Mycket mat” betyder alltså inte hela måltider som aldrig plockas undan om inte jag gör det. Eventuellt gör han det om jag har tjatat mig blålila i ansiktet först.

Imorse stod alltså maten kvar i sin form, såsen i sin kastrull och jag såg rött. Blodrött. Och så slängde jag maten medan jag frågade exakt HUR jävla dum i huvudet han är. Och HUR många gånger förr vi haft den här diskussionen. Jag lagar mat, han äter den och därmed borde han vara kapabel att ta hand om resterna. Så man slipper slänga god mat och faktiskt kan äta den en dag till. Framför allt eftersom vi hade extra mycket över då den tilltänkte gästen som vanligt inte dök upp. Så vi slipper slänga “SÅ MYCKET MAT”.

Nu hoppas jag att hans anus gror tänder och äter upp honom när han sover.

Och så skall jag ringa min kompis och säga samma sak. Om hans anus alltså. Jag hoppas inte att makens anus äter upp kompisen.

Satan vad förbannad jag är.

(ja, det är tillbakaresedag idag)

0 thoughts on “Må ditt anus gro tänder och äta upp dig när du sover!

  • Let “da Anus” feed säger jag bara!
    Kompisen, eller vad det nu kallas (?) kan ju få höra ordentligt tycker jag!!!! Fyyy, respektlöst mot annans tid …och mat för övrigt oxå!

    • Mmm…jag KOKAR fortfarande. Det blir tillbakaresedag ensam för somliga idag. Jag skall leka singel i en vecka, och veta att saker ligger kvar där jag lägger dem, och att det inte magiskt ligger extrasaker överallt när jag har sovit. Om inte älsklingshundarna gjort det förstås. DET är ju såklart helt okay.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.