Godmorgonporr

Veckans Nu kommer ut på torsdagar. Maken köpte en till mig i…eh…tisdags va?

Man dör av lycka när man hittar en ny redan på lördagen. Som en barnunge sparade jag den dessutom till “läsa medan jag äter frulle i sängen en söndag i Göteborg när jag egentligen skulle vaknat i Barcelona”.

Och nej, jag tänker inte känna efter ifall jag har cirkulationsplatteträningsvärk ännu.

Först skall jag njuta av tidning och mat i nybytta lakan.

Tänker inte ens fundera ut något att bli förbannad på maken över.

Jag är jäkligt storsint när det vankas skvaller.

image

0 thoughts on “Godmorgonporr

  • Visst är plattan braaa!
    Fottvättaren tycker jag killas lite för mkt, förstår inte vem som betalar 199:- för den i vanliga fall. Pungen missade jag, skulle vara grymt bra o klämma på i trafiken istället för att svära på alla dårar som, oxå, är ute o kör.Om inte annat för att täppa till truten på mig 😉

    • Haha, har inte testat fottvätten ännu. Plattan älskar jag men antar att jag får använda den många ggr innan de gamla benen shejpar upp sig. Jag testade utan att smörja fötterna först, och då hände inte mkt. Men sen slog det mig att jag hade EMS-gel hemma. Hoppsan vilket pulver det blev i den. Har du inte det så KÖP. Ingen träningsvärk idag dock.
      Den där pungkulan har jag lust att kasta på maken, han kör och det är turisttrafik. Fan vet om han inte är beredd att dö för sina principer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.