En Bellmanhistoria och några fransar senare

Dag ett på min förlängda manssemester. Uppe före tuppen för att göra ögonfransförlängning. Tidigare har jag ju liksom bara testat att ta bort hår, inte att lägga till. Jag säger bara: GÖR DET! (Lägg till alltså – inte ta bort)

Jag hade rätt långa frallor innan. Men väldigt blonda. Det här var ju oslagbart. Tog en dryg timma, låg inbäddad i en filt och myste till ett radioprogram under tiden. Bara den avkopplingen? När man inte får öppna ögonen och kan hålla sig ajour med allt och alla. En helt klart värd timma, ögonfransar eller inte. Minns inte när jag blundade en timma och faktiskt var vaken utan att stressa ihjäl mig under tiden. Ljuvlighet!

Men resultatet. Jisses! Min före- och efterbild.

fransar

Hejdå mascara! Förutom att jag kanske behöver lite på underfransarna om jag skulle vilja göra mig till. När jag blinkar fladdrar jag som rena rama flugsmällan.

Varför har jag inte gjort detta innan? Det var skönt under tiden, det sparar värdefull morgontid, det sparar mascarapengar och man ser ju faktiskt en aningens piggare ut.

Jag och fransarna fladdrade hem. Dags för Skypemöte med en engelsman och en spanjor. Och så jag, som fick vara Bellman i sammanhanget. Det sämsta med att ha gjort fransarna innan var att jag helt klart var på lite för gott humör, eftersom de där utlänningarna behövde sättas på plats. Vart finns klimakteriespunket när man verkligen behöver det liksom? Det bästa var att jag var snygg, och kunde batta eyelashes mest hela tiden.

Nåväl. Det gick bra. Jag fick som jag ville och de fick bita i skitsurt äpple.

Nu skall jag och ögonfransarna arbeta vidare. Eller så kanske vi bara sitter och är snygga. Dagsplaneringen är oklar. Jag måste ha ett telefonmöte till, men egentligen vill jag bara vara en ytlig fjolla och kanske måla naglarna. Eller få fotvård. Herregud så skönt DET hade varit.

Kanske skall ta och göra den här veckan till en “ta hand om mig-vecka”.

Kanske blir jag snällare då?

Eller så blir jag inte det. Men snyggare!

fransar2

“Wink wink – nudge nudge”

0 thoughts on “En Bellmanhistoria och några fransar senare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.