Rullator eller permobil…eller båda?

Jag fick ett mail igår, på makens 45-årsdag. Vet inte riktigt hur jag skall tolka tajmingen, jag är ju faktiskt hela två år yngre dessutom.

Screen Shot 2013-05-23 at 9.23.19 AM

Äntligen en högkvalitativ och hopfällbar rullator. Så oerhört praktiskt? En liten promenad med Liten i den tillhörande väskan, och när vi blir trötta kan vi sätta oss på den ergonomiskt mjuka sittdynan och vila lite. Förvisso låter det sistnämnda rätt bekvämt, men någon måtta får det väl vara? Snacka om kvarnvatten efter min åldersnoja deluxe?

Så, jag motverkar det stenhårt genom att köra min permobil istället. Och jag har inte vält den en endaste liten gång efter premiärturen (PEPPAR PEPPAR).

Nu när jag inte är så himlans extatisk har jag till och med tagit mig tid att dressa om från sunkig OnePiece till alldeles normala kläder. Och matchande handskar dessutom. Att jag har fått min snorsnygga hjälm gör ju inte saken sämre. Jag dristar mig till att säga att jag faktiskt är riktigt cool. För att vara i åldersgruppen rullator/permobil.

bild(22)

Jämfört med premiärtursfotot ser jag ju inte ut som att jag behöver en personlig assistent i alla fall. Och den där hjälmen gillar jag så mycket att jag febrilt letar efter en anledning att kunna ha den lite mer vardagligt. Som en hatt. Hatt har jag ju ändå mest hela tiden. Kan man inte bara se det som en väldigt stötsäker hatt? Kanske till och med kan få lägre livförsäkringspremie om jag skriver in att jag alltid har godkänd hjälm?

Fast premien för sinnessjukdom kanske blir högre?

0 thoughts on “Rullator eller permobil…eller båda?

  • Hmm..hjälmen får mig osökt att tänka på Star Wars, insett att ingen kvinna ever kan tävla med Leia och gått över till Storm troopers? 😉

    • MÄH…det låg i ditt undermedvetna sen inlägget om att jag beställde hjälmskrället på internet.

      https://www.fitterbittan.se/?p=124

      Härmis! 😉 Och JOHO…i dessa genustider kan Leia minsann vara Storm Trooper. Jag passar bättre som Trooper, har så jäkla tunt hår att jag inte kan ha Leia-flätor iaf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.