Jag har i alla fall inte gjort det

Någon av hundarna, oklart vilken av dem, har tydligen burit ut mannen sjukhustoffla på altanen. Jag kommer att ge båda hundarna väldigt mycket beröm och mängder med godis för detta tilltag, medan jag hoppas att det kommer regna och att den kommer ruttna bort utan att han märker det.

Imorgon skall jag lära hundarna att tugga på foppatofflor. Så att de går sönder i små pyttebitar. Jag har till och med köpt blodpudding för detta högtidliga tillfälle. En blodpuddingbit mot en foppatoffelbit. Succé!

bild(24)

Fast nu ser jag att det ser ut som att tofflan själv är på väg till kvistförstöringmaskinen (nej jag har ingen aning om vad det heter på riktigt, men den strimlar kvistar och gör sågspån av det) för att ta livet av sig? Har vänstertofflan dumpat högertofflan så högertofflan inte vill leva mer? Och hur skall vänstertofflan klara sig utan högertofflan?
The plot thickens.

 

 

0 thoughts on “Jag har i alla fall inte gjort det

 • Hej!
  Nu hittade jag hit, såg att du skrivit på tråkiga bordet, vad kul att du bloggar. Tycker om ditt sätt att skriva/uttrycka dej. Har läst bakåt i tiden det händer lite saker i ditt liv hahaha.

  Våra kompisar är svåra med att få till en liten träff eller hur? Vi får väl vänta tills det blir en bloggträff igen.

  Ha en trevlig helg!
  Kram Petra

  • Och själv tycker jag att livet är rätt innehållslöst 🙂 Men tack, känns okay att ha klivit ur garderoben. Och jooo…vi måste få till en träff. Ha en kanonfredag, jag skall däcka på soffan. Spännande värre. Kram.

 • Vi är häääär Petra, träffas ju på nätet 😉
  Men en liten tur till Stenungsund snart vore väl trevligt! Eller vad säger ni trökrövar 😉

  • Jag har jublat JAAA varje gång det kommit på tal. Mina tuttar är jätteglada efter att ha fått Stenungsunds-BH, så de vill jättegärna åka dit.

  • Tack Annika, en gång ville jag livnära mig på det. Men tålamodet tröt och jag tyckte jag var kass.
   Och visst ser det ut som att den rymmer? Nu har den kastat sig ut för verandastupet, och han som äger den har fortfarande inte märkt ngt 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.