Ömsom vin ömsom fisar

photo(1)

photo(2)

photo(12)

photo(3)

photo(13)

photo(11)

photo(4)

photo(9)

photo(10)

photo(5)

photo(6)

photo(14)

photo(8)

photo(7)

Jahaaaaa…och där sparade jag en tusing på ett psykologbesök. Inte undra på att jag är så himla arg hela tiden. Så mycket som han den där “älsklingen” fiser borde det ju symbolisera en hel del. Det går liksom inte att avdramatisera något som låter som muskötskott, är galet irriterande och luktar skit. Han är helt enkelt ett äckligt och irriterande inslag i mitt liv.

Själv fjärtar jag en gång i seklet (på riktigt, det är något knas med min mage fast liksom tvärtom), så mig borde ju INGEN få irritera sig på någonsin. Sjukt praktiskt att veta. Måste bara komma ihåg att tala om det för det irriterande äcklet jag lever med.

(Bilderna är snodda från filmen Love and other disasters – en skitfilm för övrigt)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.