När tanken är god men resultatet blir knasigt

Det där när man “går bort” och hälsar på lite äldre människor (fascinationen över att det faktiskt finns de som är äldre än jag och min åldersnoja är ju skitstort i sig), och man först får ett uppdrag (av svärfar 83 bast) att sälja bortgångna svärmors päls på Blocket (först skrev jag “svärmors bortgångna päls”, syftningsfel är onekligen underhållande). En finfin idé tyckte svärfar, eftersom svärmor var lika lång och ungefär lika lagom fet som jag, och därmed skulle pälsen passa och det skulle bli en riktigt snyggoreklambild till annonsen.

Eh. Mhmmm. Jomenvisstabsolut.

bild(1)

Jag visste ju liksom redan att jag medvetet kan härma Gunilla Persson, men innan jag såg den här bilden levde jag lyckligt ovetande om att jag kunde göra det omedvetet. Mannen, som har noll koll på den underbart vidriga Hollywoodfrun, frustflabbade och sa:

– Det är jag som är Döden! Jag har gått länge vid din sida nu!
(alltså bara det att han citerar Det Sjunde Inseglet säger väl mer om honom än om mig)

Och sen fnissade han ihjäl sig. Så nu blir det ingen annons. Man ska inte tro att man kan håna Döden/Gunilla (ungefär samma sak när man tänker efter) och få “dem” att vara snälla och tjänstvilliga. Övermindödakropp!

Efter det fick vi en väldigt random present av svärfars jämnåriga bästis. Säkert en skittjusig sak. Har för mig att det stod något om känd designer från glasriket. Kosta Boda. Kosta. Eller Boda. Minns aldrig vad det heter. Men alltså, känns det som något man ställer i hyllan för att den är tjusig? Jag kan komma på en hel drös med saker jag skulle vilja kalla den, och troligen fler användningsområden än bara som dammsamlare i en prydnadshylla.

bild

Bokstöd till exempel. Eller brevpress. I värsta fall “trubbigt ihjälslagningsföremål”.

Vad trodde ni egentligen?

0 thoughts on “När tanken är god men resultatet blir knasigt

 • Haha! Verkligen lik GP. Undra om hon är med i de nya avsnitten, såg att de spelar in nytt. Maria M är ju självklart med fast GP är säkert med för hon behöver väl lite kosing. Läste på Pascals blogg (Expressen) att de skulle fota GP, det som var viktigt för henne var att hennes ben kom med på fotona.

  Prydnadssaken såg ut som….en raket i glas tycker jag 😉

  • Den lyckan om hon är med, visste inte ens att de spelade in nytt. Är hon inte med kan man ju lika gärna skita i att se det. MM är oerhört rar, men det blir inte lika…bra (??) TV.

   En raket i glas alltså, sedär 😉

  • Men det var ju roligt att ni håller med om att jag är lik GP. Är det någon man vill vara lik (höhö…lik) så är det ju den kärringen. 😉

   Och han jag bor med har ingen klädkoll, så det fattar han inte iaf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.