Harnte haft internät på FLERA dagar

Så nu befinner jag mig i ett stadie av kraftig abstinens. Att skriva flerordigt från telefonen kan liksom inte mejka upp för det. Ungefär som en tjackpundare som försöker ersätta knarket med Alvedon. Funkar. Inte.

Igår dog jag lite. Och undrade om jag och mannen ens lever i samma universum. Jag låg och kollade på TV (vilket typ aldrig händer, men jag fastnade i en dokumentär om skaparen av Star Trek – even weirder) medan mannen låg på soffan och smajlade mot iPaden. LOG alltså? Lite rart dessutom. Varpå jag såklart störde honom, eftersom jag trodde att han allraminst hade ett cyberhångel på G med någon.

Han: JAHA…då blir det ingen segelbåt då!
Jag: ….?
Han: Titta på den här (visar en bild på en modell nyare halvstor segelbåt), den kostar BARA 300.000.
Jag: ….?
Han: Jamen fattar du inte. Du störde mitt i en budgivning. Den hade väl varit skitkäck att ha och segla med i någon månad och sen sälja och göra en hacka på den?
Jag: Eh…nej? Vi har EN båt som skall skötas. Och sen när i helsike springer du och BUDAR på saker som kostar en halv förmögenhet utan att ens prata med mig?
Han: ….öhhh…det skulle vara en överraskning?

Men att vi inte tar och definierar överraskning då? Jomen absolut, jag skulle bli “överraskad”, men inte positivt. Han skulle bli “överraskad” över min reaktion, när jag tar bomseglet och kväver honom med det.

Det här med droger och inkörsportar. Det var okay när han satt med näsan i Tradera hela kvällarna och bjöd på gamla vykort för tre spänn. Inte lika okay att han har gått över till tyngre grejor.

Och sen undrade jag i vilket land han bor när han tror att man kan tjäna pengar på att köpa och sälja en båt i dessa skittider.

Nej, det blev ingen mer båt. Det blev däremot en lång diskussion som lät som att jag var mamman och han var den trilskande ungen i Legoaffären. Typ.

Vad är det för fel på honom på riktigt?

 

0 thoughts on “Harnte haft internät på FLERA dagar

  • Hmm…vet inte riktigt vad skriva – mållös!!!
    Kanske börja med att dra in korten och ge honom kassabok och veckopeng, jag menar du impulsshoppar ju aldrig heller 😉
    Btw kanske väder för den “ljuva” sjalen nu, skickar på posten 🙂

    • Vem fan är inte mållös? Det var samma innan han fyllde 40, då köpte han en fräsig gubbil. Idag fyller han 45, jag gissar att det var anledningen till att han slutade tänka. Han krisar så det visslar om det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.