Det här med tillit

Jag vet att vi har varit ute med båten två hela gånger i år, och att jag aldrig använder flytväst på varken mig själv eller mina hundar (jo – om vi åker lillsnabbebåten, men inte den stora).

Men vi måste snacka om det här med tillit. Det känns som att du inte riktigt litar på mig när du först går till garderoben och hämtar din flytväst, och sen släpar in den i vardagsrummet och lägger dig och sover på den. Vad är det du vill få fram för budskap liksom?

bild(18)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.