I natt jag drömde…

…något som jag drömt jävligt många gånger förut. En lite snuskig dröm. Och det är ju för all del trevligt, om man tänker att jag brukar drömma vrickade mardrömmar annars. MEN, anledningen till att jag funderar på det överhuvudtaget är för att min partner i drömmen var en jag känner i verkligheten. Som jag finner synnerligen asexuell. Eller ja, det kanske var tarvligt – men mer könlös? Jag har en hoper killkompisar, och majoriteten är könlösa. Jag glömmer liksom att de har något som hänger mellan benen på dem, precis som att jag inte knatar omkring och tänker på att mina kvinnliga vänner faktiskt har ett kön. De är liksom bara kompisar. Men så finns det givetvis ett fåtal som man möjligen skulle kunna vara attraherad av till nöds, där man blir tio år och lite rosig om kinderna vid den svindlande tanken att man faktiskt kanske skulle pussas med dem. Snubben från natten var INTE en av dem, han var nog den absolut mest könlösa av alla mina kompisar. Vilken kan ha gjort det till en lite mystisk dröm. Maken var dessutom i närheten hela tiden med, i drömmen alltså. Och det är sjukt svårt att försöka ligga med någon när man skall smyga för maken hela tiden. Vilket ungefär sammanfattar drömmen.

Då kommer andra funderingen. Ju mindre man ligger hemma, desto oftare drömmer man (jag?) om det, och det är jag som är huvudperson. Ju mer man ligger hemma, desto mer drömmer jag om att det är maken som ligger med andra.

Vad är grejen? Jag vill inte ligga med någon annan, jag vill absolut inte ligga med den jag smög omkring med inatt, och jag orkar ju knappt ligga med den jag har – så att styra med det i drömmarna verkar ju sjukt opraktiskt. Ännu mer opraktiskt när jag drömmer att det är maken som är en gris och ligger med andra så JAG ser och blir förbannad. I både dröm och verklighet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.