Tipp Tapp

När man hör; TIPPTAPPTIPPTAPPTIPPTAPP…tipptapptipptapptipptapp, följt av dunselidunselidunselidunseliDUNS om och om igen i det här huset så kan det vara maken som öppnar upp trappan lite mer än brukligt. Men oftast så är det Stor som springer från ena delen av huset till den andra med något i munnen som Liten också vill ha. Stor har långa och nätta ben och trippar fram, Liten har korta och svårkontrollerade ben, och dunsar fram.

Det är svårt att tänka sig att det inte ens var en vecka sedan som jag var redo att fylla i retursedeln. Det känns som att Liten har bott här mest hela tiden. Även om han är en pina när han vaknar i svinottan, så är det rätt rart att se (och höra) de där kalkonbenen dunsa fram efter Stor. Idolen.

liten

0 thoughts on “Tipp Tapp

  • Btw undrar hur många numer nära vänner man i början ville köra till returen/återvinningen eller betydligt varmare destinationer…men höll ut/ fick av den ena eller andra anledningen dras med och så “poff” en dag så har man svårt att leva utan dem!!
    Sen den andra sidan…VAD tänkte jag med när vi började umgås??? Typ de flesta av mina EX 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.