Ursäkta, men jag krisar LITE till

Jag är lite sjuk. Vad har jag ägnat dagen åt? Jo, en tripp längs det älskade 80-talet. Även om jag tycker att det är lite lite sorgligt att vi skulle vara vuxna så jävla tidigt. Busnel, pärlhalsband, rosa dunjacka och Blå Blend redan i sjuan.

Jag är tveksam. Är det verkligen så att det där med att förfasas över nyare generationer och att de har vuxenkläder så tidigt etc ett nytt fenonem? Jag tror inte det. Men vem är jag att bestämma det?

Vad jag vet är att den här killen satt upptejpad på en garderobsdörr under en lång period. Japp, jag vet. Jag gillar idoler, fortfarande. Även om jag hellre skulle ligga med Robbie nu så skulle jag nog inte tacka nej till vaskern på bilden heller.

Bonuspoäng för skådis och film.

// Nyser vidare

Edit: Ett par timmar senare. Googla ALDRIG gamla kärlekar om ni inte är helt säkra. Bender från filmen ovan är borta och har ersatts av en GUBBE.

Det säger mer om mig än om honom.

Jag vill inte ligga med honom längre. Då kan jag lika gärna ta gubben jag är gift med.

Men Robbie och Eminem finns kvar på listan.

0 thoughts on “Ursäkta, men jag krisar LITE till

    • Haha! Ja! Rob satt på den andra dörren. Andrew McCarthy var för snäll, och typ blond. Uppenbarligen gillar jag mörka arslen (minus min första stora kärlek för vi såg ut som tvillingar).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.