Det läskiga fotot

Det här skulle jag berättat om tidigare, men jag glömde tydligen bort det. Mamma och jag var ju på hundmässan i Göteborg i januari, och när jag kom hem visade jag maken de foton jag hade tagit på tjusiga jyckar.

Han sitter och scrollar på min telefon och helt plötsligt dyker ett foto upp som jag inte känner igen. Inte nog med att jag inte känner igen det, jag känner inte ens igen platsen det är taget.

Alltså, jag är på intet vis talanglös när det handlar om teknik. Men här går jag bet, dessutom är det lite läskigt.

Det är ju helt klart ett hotellrum. Men var? Och hur?

Kolla tavlan i bakgrunden, den har ett rätt snuskigt motiv.

Det enda jag vet är att jag inte varit där.

0 thoughts on “Det läskiga fotot

  • Någon som har kört airdrop med dig? Kolla dina inställningar så du måste godkänna innan eller bara in ta emot från dina kontakter. Ha inte alltid igång bluthooth är också ett tips. Glad att du är tillbaka, saknat dina blogginlägg.

    • Var min första tanke, men jag dubbelkollade direkt och har rätt inställningar. Och det är ju hyfsat omöjligt att råka släppa igenom, inte ens i fickan hade det gått eftersom jag har vikfodral. Så konstigt.

    • Det gjorde jag med. I flera veckor. Särskilt med tanke på den otäcka tavlan bakom sängen, vilket hotell har en sådan? Nu undviker jag bara att titta på kortet, förutom idag då.

  • Nu måste jag ju få igång dig här på bloggen. VAD är det som är snuskigt med denna kolteckning? Det är ju 1700-talssailors som spelar kort (eller någon form av spel) framför en ostindiefarare? Påminner om Peter Dahl tycker jag. Emotser återkoppling! 😀 Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.