Ett halvår senare

I fotografier. Jag kollade om det verkligen var så illa att jag inte gjort något alls sedan juli. Det kändes ju så märkligt, men ändå helt rimligt.

Enligt mina foton går de senaste sex månaderna till historien som helt värdelösa. En miljon foton på hundar i olika positioner såklart.

Varav ett på Stor efter Blodbadet i Sovrummet. Jösses vad små hundben blöder när de blir lite bitna av Liten. Dessutom så underligt att snällaste lilla Liten sa ifrån och tvålade till Stor så det visslade om det. Det verkar som om det är dags för ett regimskifte och nyval, något jag inte ens trodde skulle hända. Liten måste bara gå en kurs i att morra högre, för han morrar tystare än vad Mini spinner. Stor hör honom inte ens.

Sedan visade det sig att vi var en snabbis i Köpenhamn och åt smörrebröd.

Det var ungefär vad vi gjorde. Samt njöt en natt av att bo på mitt älsklingshotell (Admiral) och led en natt av att bo i världens minsta hotellrum. På riktigt. Jag har aldrig sett ett mindre rum. Det fanns en kvadratmeter golvyta i hallen, i resten av rummet stod en säng. En hotellsovalkov hade varit mer rättvisande. Där bodde vi första, och vad som var tänkt som enda, natten. Vi stannade en natt till för att få lite riktig hotellkänsla och ett extra smörrebröd.

Sedan var vi på Kung Uggla i fredags.

Det var trevligt. Väldigt trevligt. Ända till jag fick så ont i nacken att jag blev sur.

Största behållningen, förutom Uggla, var att jag fick två komplimanger. En skitsnygg tjej i 30-årsåldern kunde inte förstå att jag var nästan 50 och kunde inte tro att jag var en dag över 40. Det lever jag på fortfarande. Sedan fick jag väldigt mycket beröm för mina glasögon av tjejen i garderoben. Hon tyckte jag såg ut som en kändis och att glajjorna var svincoola. Jag föreslog Dame Edna.

Jamen det var mitt halvår. Ni då?

0 thoughts on “Ett halvår senare

 • Åh, vad jag är glad att du är tillbaka, som jag har saknat dig .
  Jag beklagar verkligen att du haft det så pissigt och förlusten av svärfar ❤.
  Mitt halvår har bestått av en varsling på jobbet , som ändå mynnade ut i nytt jobb som känns sååå mycket bättre än det gamla. En flytt tillbaka till föräldrahemmet, där jag trivs så himla bra (kunde inte tro att det skulle kännas så bra). I o m flytten och ett, sedan 70-talet, orustat hus har resten av tiden gått åt till just rustning, jag har blivit en hejare på att måla .
  Kram!

 • Inget ont om Köpenhamn, men hundarna grep mig mer. Det där när hackordning ska omstruktureras är inte lätt. Inga jämförelser i övrigt, men jag minns när min Tvåa fick inse att lillebror faktiskt var starkare och aldrig mer tänkte finna sig i att hon lite vanemässigt klippte till honom när hon gick förbi, bara för att hon kunde. Det tog ett par månaders kaos innan en bräcklig vapenvila kunde etableras. Numer är dom rätt nära vänner.

 • Tina Johansson says:

  Jag har fyllt 50! En av de roligaste dagarna i mitt liv! På riktigt! I present fick jag resa till Göteborg med familjen. Bo på hotell och se kung Uggla. Älskar Uggla!!
  Giggs har fått en lillebror som egentligen är kusin och heter Leffe. En ljuvlig maräng som tog oss med storm! Jag har även blivit farmor till två bedårande havanaiskillar – Creme de la creme och C’est si bon heter de i sina stamtavlor, födda i Landvetter!
  Pja. Vad mer. Jag har lyckats att hålla mig ifrån väggen och mår ganska bra. Det är den största vinsten!

 • Åhhh, njut av det där, själv fick jag frågan av en 80 plussare ännu, om jag var Pensionär när jag skulle hjälpa henne med dusch härom veckan

  Annars har det varit rätt lugnt halvår men med en del aktiviteter, med wheels & wings ( där jag saknade dig), Guns N Roses, Gyllene Tider, en semester resa till Bulgarien, var o kollade på Alice Cooper sen avslutade jag årets aktiviteter med en julmarknadsresa till Lübeck med några från jobbet. Så blev en del detta halvåret

 • Jag har skvalat runt i separationsvågor, mitt val men ändå mått så himla dåligt. Försökt landa men mest störtat känns det som. Ser inte alls fram emot ledigheten, vill bara trycka fast forward till våren.
  En ljusglimt att du är tillbaka, har saknat dig.

 • Åh vad roligt att du är tillbaka! Jag har saknat dina texter o har kollat efter nya inlägg med ojämna mellanrum (jag läser ofta men det är typ evigheter sedan jag kommenterade nåt).
  Så väldigt tråkigt att du har haft en så bedrövligt lång bedrövlig period. Jag beklagar alla bortgångar o förluster o hoppas att nästa år blir bättre på alla sätt o vis.
  Det går förresten bara att “gilla” det senaste inlägget, beror det månne på min urgamla mobil o webbläsare?

 • Men stackars Stor. Att Liten kunde bita ifrån på det sättet trodde jag inte.
  Vad som hänt senaste halvåret? Tja, startade min semester med tarmvred men det löste sig utan operation så vi kom upp till landet till slut. Sen har det varit mycket jobb, dotter som flyttat hemifrån (studentlägenhet närmare SLU där hon pluggar), son som håller på med exjobbet på sin utbildning, make som tjatar att han har gått i pension men jobbar lika mycket som vanligt.
  Håller på att bli förtvivlad på detta jävla mörker och tråkväder. Är dock tacksam så länge det inte blir en massa minusgrader och snö. Men jag vill fortfarande att det alltid ska vara 25 grader och sol.
  Kramar

 • Såå kul att du är”back on track”.Har kommit tillbaka till Sve och undrar vad jag gör här-50 nyanser av brungrått känns ju sådär och Italien för 2v sedan med ett glas prosecco i 20c och sol känns ju lite avlägset just nu.Men ändå kul att fira alla våra födelsedagar,ju&nyår och lite mer med familj och goa vänner känns helt ok.Sista halvåret har jag mest varit i Fra( förutom hummerfisket såklart)en tripp till Spanien och Italien med ettrumåratt,och nästa resa bär av nu i Jan längs med Bel-Fra kusten för att titta på 2 världskriget…….‍♀️Kram och kul att höra av dig

  • Finns det möjlighet att skicka med min make + svärfar på 2:a Vkrigetsresan?? (Specialintressen)
   Hade varit så skönt att vila öronen ett tag 😉

   • Tack för erbjudandet,men nej tack-räcker så bra med min man ochden andra dåren (i egen husbil med fru och hundar)Normandie i Jan känns ju inte jättelockande,så det lär bli paybacktime senare i vår.Haha

    • …tack ändå, var värt ett försök iaf
     Alltid bra att kunna plocka fram en ”Normandieresa” ur rockärmen inför framtida förhandlingar (jag har själv några ”barnkalas” att inkassera i vår)!

     God fortsättning och trevlig resa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.