Ursäkta en stund men jag VAH:ar

För Liten har fått någon slags magsjuka. Först var vi (jag och Liten alltså, de andra sov de oskyldigas sömn) uppe en gång i timman från och med tvåtiden inatt till morgon, men då var det bara typ normalt risig i kistan. From förmiddag var det inte det längre utan han sprutade ner hela vardagsrumsmattan för han hann inte ens säga v:et i voff. Det bara hände.

Och nu ligger han här och är tapper och tyst, ut en gång i timman fortfarande, men det finns inte mycket kvar som kan rinna ur honom.

Jag har givetvis gjort allt för honom idag, stoppat om, kliat mage och gått ut tretusen gånger.

Han fick även två tofsar och tajmingen på fotot efter var perfekt. Det ser ut som om han sjunger aria till sin ömma mamma.

Fan vad det är jobbigt när hundarna är sjuka. Särskilt Liten eftersom han är lika smärttålig som en pitbull och liksom generellt tyst.

Stor hade dramatiserat det, vilket är bättre.

Imorgon blir det iaf veterinären om det inte blir bättre, som det är nu har han ju bara blivit mer och mer risig, trots att jag är stenhård på fasta 24 timmar så fort det blir magknas. Han har inte fått så mycket som en smula ätbart sedan kvällsmat igår. Även om han gärna hade tagit emot en liten skinkbit eller två.

Han borde blivit bättre under dagen, inte sämre.

Håll tummarna för natten så får ni nospussar ❤️

0 thoughts on “Ursäkta en stund men jag VAH:ar

  • Ja,fan vad osäker man blir när det inte tar stopp(vi hade ju det stora nöjet att åka husbil med 2 magsjuka vovvar,undra hur många som såg mig vingla runt en gång i timmen mitti natten med 2 bajsnödiga hundar…min enda tanke var ju bara dom inte gör någonting ettrumåratt )Annars har dagen gått åt att jaga gecko inne i huset(modell typ krokodil)Så läskiga,tycker jag.Jobbat järnet ittädgården,men imorrn kommer både städerska och trädgårdsmästare,halleluja på den!Lycka till i natt och hoppas han blir bättre❤️

  • men lille kraken! Det är så osäkert när djur blir dåliga eller har ont för vissa visar inget och andra visar allt.
    Krya på honom och hoppas att det blir bättre. Tummar och tår hålles stenhårt!

  • Krya på Liten – vad otrevligt det är. Gnista hade en period för några veckor sedan. Dottern fick städa mitt i natten flera gånger. Extra läskigt när hon dessutom (troligen) ska ha små minisar snart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.