Apropå igen

Idag har varit en inget-dag. Jag har inte gjort något alls förutom att ligga och läsa (två böcker, kan rekommendera Rose Pressey om man vill ha VÄLDIGT lättsmält, pratande katter och vintagekläder). En sådan där dag.

Men så råkade jag kika på mina bilder och hittade en jag fick av stockholmaren i torsdags och nu skrattar jag så tårarna rinner igen.

Han visste inte om kulorna i min tatuering och jag hade aldrig sett den här bilden tidigare.

Jag dör.

Den här och inlägget om maken i garderoben skall jag försöka tänka på om jag har en lite blå dag.

De hör ihop på något sätt. Visst?

Vad gör ni?

0 thoughts on “Apropå igen

 • Vi har fortfarande inte klätt på oss…orkade bara se skiten och sen drog vi till en solstol.Imorrn rakar vi(nja) benen och går på cocktailparty,

 • Rumsterar i flyttkartonger, målat klart båten, kastat båten i sjön, mastat på, grälat med mannen om prioriteringar, rumsterar lite till i flyttkartonger, försöker tvätta, laga mat och röja mellan alla flyttkartongerna och balansera ett dagligt liv. Puh det blev väldigt lång mening det där……
  fast just nu är klockan snart halv sju sååå är det mest frukost för min del 🙂

  • Det var på tiden 😉 Ni missade alltså extremvärmen på båt. Och när grälar man inte om prioriteringar? Fan så less jag är på just DE grälen eftersom man säger samma sak varje gång och jag gissar att det inte är annorlunda för dig.

   • Precis ! Vilket rum först? Båten? Hur mycket på båten måste göras? Bygga garage? Mannen har en tendens till väldigt höga ambitioner och gör milslånga listor i excel för att få ågren o stressyndrom när han upptäcker att ekvationen ambitioner och tid inte blir +-0 utan snarare väldigt mycket minus på tiden. Vilket ofta resulterar i att han blir superstressad och tappar fokus. Vi har väldigt stora diskussioner om på vilken nivå ligger ”good enough” där anser jag att den ligger på betydligt lägre nivå än vad han anser. Suck fast så går nog till i de flesta familjer …

    • Men om han blir superstressad är det ju inte good enough. För man skall inte vara superstressad mer än vid enstaka tillfällen. Det är ju hårda fakta, går inte det att slå honom i huvudet med? 🙂

 • Jag sitter i växthuset, dricker morgonkaffet efter en ganska lång sovmorgon. Läser bloggar, nyheter och funderar på hur seglet i uteköket ska sitta för att inte samla regn.
  Så kan man också ha det en söndag

  Markattan

  • Du och jag har väldigt olika uppfattning om lång sovmorgon haha. Själv ligger jag kvar i sängen och väntar på att min medicin skall verka så jag kan gå upp utan att fötterna dödar mig.
   Ge mig bloggtips är du snäll? Efter att Ohejdat hoppade av bloggtåget har det blivit tomt och trist.

 • Jag håller på att samla mig för att gå in i duschen, det är dagens stora uppgift men just nu tvivlar jag på att den blir utförd i dag.

  Hade nyss besök av en talgoxe, turligt nog satte den sig i en ampel precis innanför altandörren, så när jag hojtade till så flög den åt rätt håll och kom ut utan att riva rummet. Jag skulle få nätdörrar att sätta upp, fungerar ju lika bra mot getingar som mot fåglar, men just nu tvivlar jag på att min privata leverantör kommer förbi här innan hösten. Får nog leta reda på några jag kan köpa själv och fixa det medan det är öppna-dörrar-säsong.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.