Tom Petty är död

Och det är kaos i Vegas, stället vi gifte oss i.

Osugenheten på Gunilla och hennes dynga känner inga gränser. Men jag antar att jag tittar ändå. Tittar ni?

Dessutom har jag klimakterieilska så det brakar om det.

Jag gnäller också. Har ni märkt det?

0 thoughts on “Tom Petty är död

 • Tro fan att de var tysta, de hade ju inte med saken att göra

  De funderade mest på när de skulle komma från psyk och tvångsinta Gunilla

 • Jenny Lundeqvist says:

  Har bara sett ngt enstaka avsnitt förr, nu sitter jag med 14åriga dottern… Bägge har vidöppna munnar och bara skakar på huvudet åt Gunilla. Är hon på riktigt????

  • Jaaaa. Har du testat östrogen? Jag skall börja nästa vecka och om jag bara slipper mina ansiktssvettningar kommer jag bli såååå glad.

   • Skulle vilja ha östrogen men får inte pga att jag haft en tia och ärftliga orsaker som propprisk. Höll f-n på att ge upp när läkaren nekade. Ansiktssvetten är vidrig, blir pölar vid kinderna om jag ligger ner på rygg. Har en golvfläkt med fjärrkontroll vid sängen som hjälper lite. Ser ut som jag ligger på intensiven för jag är uppkopplad med elektroder på TENS-apparaten och sen ligger jag och netflixar med hörlurar på mobilen. Bara kateter, droppställning och landstingets pisselakan som saknas . Hoppas östrogenet hjälper dig vilket jag tror det gör.

    • Men du jag har hört att med motion och kost kan man underlätta väldigt mycket. Googla!
     Vet också att mina vänner som jag motionerar med och är noga med kosten inte har fått nästan några bekymmer i klimakteriet så det finns hopp ändå. Tips tips!

     • Hehe det är exakt det jag får hålla mig till, mer motion och kostomläggning. Dricka mindre kaffe är också ngt som hjälper liiiiite. Fy fasen att det kunde vara så besvärligt med klimakteriet, det hade jag ingen aning om förrän jag hamnade där själv.

 • Här är en till med klimakterieilska och jävulshetta tack för den liksom, kom
  som en lika ovälkommen finne på hakan
  efter magrensningsoperation på allt vad livmoder, äggstockar tappar och hopväxningar.
  Men nu knapras östrogen så jag och
  omvärlden överlever. Till råga på allt har inte
  moderskapet som jag besöker trean.
  Måste titta ikapp när jag kommer upp till norr igen och nästa vecka är jag med.

   • Jag har ätit det i 3-4 veckor och först nu
    märker jag skillnad, svett/vallningarna och bastuhettan kommer inte lika ofta nu. Tack och lov! Men jag hoppas det ska bli ännu bättre och det tror jag, en kompis hade fått äta östrogen länge innan hon märkte att det blev bättre. Så ge inte upp för tidigt om det inte hjälper direkt. Lycka till!

    • Misstänkte att det kunde ta lite tid innan det sparkar igång. Nu har doktorn semester nästa vecka så det blir först näst nästa vecka jag får någon sort (antar att det finns en miljon sorter och jag önskar mig såklart den sorten som har hästdosering). Hur vet man ens vilket som är bäst? Vet man om plåster är bättre än piller? Hade just värsta svettningen och övervägde att lägga mig naken på gräsmattan. Färst biverkningar, mest verkningar, tack på förhand. 🙂 Hur kom de fram till vilken just du skulle ha? Och hur ljuvligt är det att slippa vallningarna? Och humöret, Herregud humöret. Igår skiljde jag mig nästan igen.

     • Jag äter Femanest, ringde akut till gyn när jag höll på att bli riktigt galen, dom hade ingen tid på flera veckor och den underbara sköterskan insåg “allvaret” så hon fixade att jourläkaren ringde mig på kvällen och sen skrev han ut dessa. Läste på om biverkningar och vågade inte ta dom eftersom jag äter så mycket mediciner mot min RA, höll på att bli ännu mer galen, sov ännu sämre på nätterna osv, var då till min underbara privata reumaläkare och hon sa ÄT! Hon hade själv ätit dom i flera år och jag litar på henne. På en skala 1-10 att slippa vallningarna, en stark 10:a och då har jag ju ff lite vallningar kvar men det går inte att beskriva skillnaden. Humöret….. just nu är det käpprätt åt helsike men det beror nog mer på hanjagdelartakmed som är dum i hela huvudet. Men i helgen drar jag på spa-hotell med ett gäng tjejer i dom norrbottniska skogarna och struntar i takdelare.

 • Jenny lundeqvist says:

  Kommer se nästa vecka oxså. Har alltid läst alla era kommentarer i efterhand, men det var ju kul att se samtidig som jag läser!!

 • Jag har inte sett idag ( pga. semester i Grekland) men gillar Isabelle från förra veckan: “Är Gunilla så dum i huvudet”? “Ja, det är hon”! Hahahahaha!

 • Hej alla! Står över kvällens cirkel gällande SHF pga sjukdom (eller snarare jäkligt dåligt humör). Kommer läsa alla kommentarer i efterhand. Ha det gott!

  • Åh nej! Dåligt humör som är det värsta som finns. Jag hoppas att det inte är av någon verklig och jättehemsk anledning. Kram.

   • Tack snälla Victoria! Har väldigt sällan dåligt humör men just nu är det väldigt mkt skit i mitt liv (läs: Af, FK, Soc) och mkt andra tråkigheter. I will be back!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.