Nu skall vi fyndföbstershoppa tillsammans

För jag är fortfarande sjuk, inne på antibiotikakur nummer två och har sovit hela veckan (dag som natt) pga feber och ett urinrör oooooon fire. Idag har jag inte sovit. Än. Och febern är mer stabil. Då började jag fyndleta för det är så fantastiskt underhållande att hitta bra grejor för en billig peng. 

Det kommer antagligen inte som en överraskning att jag älskar skinn. Jag har skinnbyxor, skinnkjol, skinntoppar och skinnjackor. Till och med doften gör mig lycklig. Det är bara en bonus att det både är snyggt och coolt dessutom.

Nu har jag lagt aningens för mycket tid på att leta upp skitsnygga saker according to me. Här kommer ni in och era åsikter. Åh så spännande *klappar förtjust händerna*.

Först kappor. Både typ vanliga och lite mer utstickande kanske?

Kappa ett:
Nästan fotsid gissar jag. Smakfulla detaljer.

Kappa två:


Kind of trenchcoat fast snyggare. Väldigt A-linje.


Och så lite olika varianter på knäppningen…Kappa tre:


Dragkedja halva vägen ner till fötterna får mig att relatera till Matrix såklart.


Mycket mer A-linje än man trodde, men skall man springa ifrån 3000 Agent Smiths i warpzone är det troligen helt nödvändigt. Och snyggt.


Nu är det slut på kappor så vi klämmer in en skinnskjorta.


Den skjortan fanns i många färger och alla var skitsnygga. Orange, två olika sorters grön och brun, om jag inte minns helt fel. Jo! Lila fanns också.


Raskt skuttar vi över till jackorna.

Jacka ett:


Den talar för sig själv. Det gör förresten alla plagg.Jacka två:

Här är det lite förvåningens finger i häpnadens mun eftersom det ser ut som sommardenim. Det är det inte, alla plagg är i lammnappa.Bilden nedan till exempel. Det blir liksom inte mer denimigt än så. Det måste betyda att det är snyggt till denim. Eller?Jacka tre:

Har vi inte sett den redan tänker ni. Nej ni har ju inte det 🙂 Starkare rosa, mer detaljer.Jacka fyra:

Vi klämmer till med en orange minsann.Jag VILL HAAAAAA alla. Men jag har självinsikt och köper inte tio jackor på ett bräde.

Kan vi prata om det här? För jag har ju såklart mina favoriter. Eller till och med favorit om vi skall skala ner det till ett. Jag vill inte bara diskutera, jag är såklart jättenyfiken om nu känner mig såpass bra att ni kan gissa topp tre.

Sen måste vi prata om det. Har ju en jacka från samma ställe och de kostar nästan ingenting om man betänker att de är skinnjackor. 

Det var mycket lättare ända tills idag när jag bara febersov bort dagarna, nätterna med. Nu får jag titta på fina saker men måste välja. Trist.

En sak har jag redan köpt idag. Men det var planerat sedan länge så det berättar jag en annan dag. Imorgon kan jag berätta om dåraktig busringning igår som resulterade i polisämnälan.

Först jackorna. Annars kommer jag handla planlöst. Puh.

0 thoughts on “Nu skall vi fyndföbstershoppa tillsammans

 • Helt klart den första rosa och denimfärrgade fast detaljerna på den orangea jackan <3 kapporna är skitsnygga dom med men jag fixar inte att ha det själv.
  Hörru nu får du ta o krya på dig lite!

  • Vi pratar alltså jackorna nu då 😉 BAra så jag vet hehe. Och priserna ligger i ett spann att man KAN köpa typ dyra om man bil. Sådant är ju alltid väldigt kul ❤️

   • Japp jag är en jackälskare. Äger faktiskttvå kappor också dock inte av skinn 🙂 men de är väldigt sällan använda och oftast av tvång när det ser fjantigt ut med jacka till den övriga klädseln 😀

 • Spenderade gårdagen på förs Ullared och sen Bokmässan, ja det blev dyrt, speciellt eftersom tonårsdottern var med, men man kan inte neka en tonåring böcker! Så fyndfönstershopping passar perfekt idag! Den orange jackan var ju helt underbar! Kappa nr 2 tror jag blir mitt val, tätt följd av nr 1. Nr 3 verkar lite krånglig om dragkedjan bara går halvvägs… Dessutom är jag inte tillräckligt lång för fotsida kappor inbillar jag mig.
  Hoppas det snart vänder för dig, aldrig roligt att vara sjuk, men det här verkar vara en riktig skitsommar/höst för dig!
  Krya-på-dig-kram!

  • Åh! Ja! Där skall du få vara gruppmedlem nummer fyra i min, inte så stora, undersökningsgrupo om hur man man se på tv att folk lallar där inne en heeeeel hel, kommer ut med full vagn men kvittot säger en tusing. Hur går det till???? Vår biljett ut i friheten kostar alltid utan undantag runt sju papp. Hmmm. Jag misstänker att makens timmar bland verktygen har något att göra med det. Muttrar. Inte undrapå att det är han som älskar att åka?

   Gissar att inte ens dotter ät lika driftig som manen. Själv köpte jag 50 denier leggings. Kanon. Måste jag gissa kommer dotterns framstå som förnuftig ovc sparsam? 😉

   (Stavar som kratta, vaaaaaar är ina läsglajjor, jag blir gaaaaalen. 😉

   • Nja, en tusing blir tufft, bara handdukarna gick på tusen spänn… Men inte över femtusen, det har jag nog aldrig gjort. Tonåringen handlade för drygt två, hur man kan hitta nagellack och värmeskydd och hårsnoddar för den summan, eftersom mamman betalar alla kläder…
    Men jag ser det som en nöjestripp, jag och dottern i bilen i 40 mil – då MÅSTE man prata med varandra, och lära sig lite om varandras vardag!

 • De översta rosa jackan och den blåa jackan var ju bara så jävla skitsnygga

  Av kapporna gillade jag den sista mest även om jag gillade jackorna bäst

  • Jamen där håller jag med, helt och full, när det gäller denimjackan. En till är jag stensäker på, men den har inte nämnts alls. Haha.

 • Som kort o tjock har jag lite svårt att relatera till kapporna även om de är snygga. Men den i denim!! Supersnygg!! Men det är ju du som ska handla.

  • Men ni kan väl inte vara korta allihop va va va? 😉
   För då förstår jag såklart att kapporna är kass 🙂 Jag vill ha en kappa och två jackor. Mem viktigast är en kappa och en jacka, och jackan verkar vi vara överens om allihop. Skinnet som ser ut som Denim. Hur är det ens möjligt, för det är billiga jackor. Höpte ju en bikerjacka med luva, den blev mamma kär i så nu är en till på väg hem till henne. Och jag har ju redan bästa jackan, den från Plain Vanilla. Men en liten tilli denim. Mörks ju knappt. Eftersom jag bara har de jackorna jag visade häromdagen. Och en ponch och en kappa som man inte kan ha när det är svinkallt 🙂

  • Du är väldigt rätt ute med ena kappan, undrar vilken. När det gäller rosa, ja visserligen. Men denim går före. Det är ju Johanna som omvandlat mig, jag har ju alltid varit en ljusblå tjej. Sen hände något. Nu vill jag ha allt. Inklusive den orange. Så jävla coolt. Hur är det med foten? Roligare att shoppas jackor än skor gissar jag? <3

 • Kappa nr 1 blev jag sjukt sugen på till mig själv. Den orangea jackan eller blå var inte alls dumma heller och jag vet ju att du redan har den ultimata svarta.
  Var har du hittat allt detta?

  • På mitt bästa bästa ställe eBay såklart. Sen måste man ju hitta rätt säljare med. Men det verkar jag har gjort den här gången med.

 • ursäkta— detta hör inte till ditt inlägg om jackor..
  men vill bara tala om att om du visste att de visade fångarna på fortet där the gunilla möter the montazami (glömt hur det nu stavas)… de visade inte det på tvn utan opå tv4.play..
  tänkte ifall du ville se på dom.. men det e ingen catfaighter mellan dom….
  men tänkte ifall du ville se på den…

 • Långa kappor är alltid snyggt (tyvärr blir de lätt släpade i marken i trappor och när man sätter sig, men vem behöver tänka praktiskt?) och när det gäller knäppning velar jag men jag gissar att du vill ha den tredje, så jag kan ta den första. Men jag har haft en lång skinnkappa (vadlång) och den var tyvärr tung som attan.
  När det gäller jackorna är jag helt såld på den orangea, men jag älskar ju också denim, så fast jag har lite svårt att fatta denim i läder så skulle jag nog ta den också. Fattar jag kommentarerna rätt så vill du väl ha denimjackan, men skulle du ha en till så gissar jag på den första råååsa.
  Nu ska ju inte jag shoppa några jackor, men jag önskar dig lycka till!

 • Åh förlåt, jag kan inte hjälpa att dom där svarta kapporna får mig att tänka på ’emliga Armén, det fanns nån egenartad tysk officer, som hade nåt liknande. Men den råååsa…

 • Kappa nr 1 och den orange jackan. Kappa 1 kan du ha till allt oavsett när det gäller. ! Och jackan är bara så läcker. Demin jackan kommer du inte kunna ha till vanliga jeans dock svarta.

  • Vad har du för storlek? Den jag köpte passade inte så fantastiskt bra och den är så hiiiiiiiimla snygg. Vilken färg det är, jösses.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.