Gunilla?

Det ÄR väl Hollywoodfruarna idag?

Igår morse vaknade vi här.


Inte helt olikt båtåkning ändå. Och väldigt vackert med symmetri och flaggor.

Jo, men vi pratar om vintern då. Jag är 99,99 procent säker på att vi pratat om det tidigare eftersom jag fortfarande inte är helt ense med maken. Efter det har vi trasslat ännu mer.

Jag vill flytta till Marbella på vintern, av tusen och en orsaker. Det är inte slask på gatorna (särskilt ofta) och värmen gör mig bättre. Sedan är det helt enkelt trevligare att slippa bävernylon. Min tanke var att hyra husbil och åka runt i ett antal månader för att leta efter det perfekta stället, både geografiskt och materiellt.

Då visade det sig att maken mycket hellre köpte husbil och tänkte bila runt varje vinter från nu till typ döden. Nej. Bara nej. Däremot var det dyrare att hyra husbil än att köpa och jag medger att det är löjligt mysigt och med feeling. Som nu, jag häckar i husbilen istället för inne i huset. Vem kunde någonsin tro det? INTE jag, den saken är säker. 

I alla fall är planen att bara visa foton med jätteblå himmel framöver när vi övat klart här hemma.

Det återstår dock att se om make kommer fortsätta envisas likt en rondellkörande gammal kepsgubbe eller om han kommer på att det är rätt gött att kunna bo på ett ställe med en toalett man får bajsa på och en dusch där man slipper hålla munstycket genom takfönstret.

ELLER om jag promenerar över till den mörka sidan och börjar tycka att det är härligt med husbil varenda nedrans vinter framöver. 

Inte minst, hur kommer det funka för hundarna? Mini hatar bil, hon kommer få barnvakt. Även om jag kommer längta gissar jag att hon kommer älska att slippa byrackorna.

Om vi inte hittar en kompromiss kan Projekt 2017 bli lite jobbigt.

Tanken har slagit mig.

(SHF börjar väl 20.00? Jag startar nytt inlägg när det börjar så det inte blir så tungt med bilderna i detta. Åh som jag längtar efter att inte tolerera GP igen.)

0 thoughts on “Gunilla?

 • Näääääää det börjar tyvärr 21:00

  20 hade vart bättre för min del som borde sova eftersom jag ska upp mitt i natten ( kl3 så det är mitt i natten o inte jävligt tidig morgon )

  • MEN??? Har det inte alltid börjat 20.00 innan? Morr. Då skall jag vänta en timma och en kvart till istället för bara en kvart. Men det är värre för dig. Eller förresten, du skall väl på semester? Isf inte 😉 Då är det ju bara onödigt att gå och lägga sig hehe.

   • Ha ha, jo ska ju ids på semester och få njuta av sol & värme

    Men har liksom ingen större lust att somna bakom ratten på väg till landvetter, så vill nog ha lite sömn iaf

    Blir upplockad typ kvart i 4 av mamma sen plockar vi upp syrran och jag får äran att köra sen, har mamma redan upplyst mig om, då mamma inte vill köra i mörker och syrran som ifs har körkort men inte kört mer än max 1 gång på ca 15 år så hon är inget alternativ

 • Låter som ett kanonjobb i vinter att åka runt och visa bilder med blå himmel! Jag kommer att vara grymt avis på er sen är det ju en nackdel att man inte får bajsa på toan 🙂 Mannen visade mig en youtube film om båt-toa och konstaterade att det här blir som i Grekland. Du slänger toapappret i en papperskorg vid sidan om eller så är det du som rensar rören i toan! Jag slängde en blick på filmen och röööööös sen gick jag och köpte en papperskorg med lock 😀 även om jag kan tycka att det är lite uäk att slänga soppåsen där och byta påse osv så gör jag hellre det än rensar rör :-/

 • Men det är bara att sluta med såna där obekväma dumheter som att bajsa, jag hade en bekant vars mamma levde på Blutsaft och en bit Sachertårta på sin födelsedag. Hon sket en gång varannan vecka ungefär (bestod väl bara av det utbytta tarmluddet).
  Annars tänkte jag att man kan resa runt mellan alla svenskar som har hus i Frankrike och Spanien och liksom lånbyta: de får ta en vecka med er husbil medan ni bajsar, duschar och mår gott i deras hus.

 • Husbil hela vintern???? Köp en lägenhet eller ett hus någonstans där det är varmt i stället.
  Det märks väl inte att jag avskyr allt vad husvagnar och husbilar heter, va? 😉
  Tur att vi alla olika annars hade livet varit jäkligt trist. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.