En snabb grej…

Så jävla trött jag blir på mig själv. Exakt NU förstår jag hur jag somnade inatt. Med telefonen i handen och ett blogginlägg där det fattades två bokstäver. Och NU tyckte jag att det var konstigt att ingen hade blippat i kommentarerna. För att jag skulle fortsätta rita och berätta om midsommar. Det är inte första gången jag söver mig själv genom att blogga i sängen. Antagligen inte sista heller. 

≧◔◡◔≦   ≧◔◡◔≦   ≧◔◡◔≦   ≧◔◡◔≦

…innan nästa hostattack. Även om jag är bättre så är jag inte frisk. Midsommar firades för övrigt på ön och där gjorde jag slut på de absolut sista krafterna jag hade. Givetvis gjorde jag det, eftersom planen var att vi skulle börja åka semester i Dalslands Kanal i måndags.
Ömma Mamman och styvfadern kom på midsommar. Vi åkte till ön. Jag tittade på när alla andra hade roligt och inget var gott att äta så jag fick inte ens sill. Taggtråd och mat är en särdeles dålig kombo.

Jag körde ända in i kaklet på aftonen och sedan dess har jag legat. Tur att man har självgående gäster.

I vilket fall som helst fick jag ett sms av syrran på midsommardagen. Som såg ut så här:


Jag hade verkligen ingen aning om att han hade köpt hundfejkbajs och lämnat över det direkt när vi kom. Och att barnen plus cirka vuxen make hade rusat iväg och lagt det i syrrans säng precis före maten och han glömde berätta det.

Så himla ovanligt att en man glömmer berätta något, men han borde ju trots allt tänkt på det när det handlade om bajs?

Inte ens då alltså?

Först fattade jag med andra ord inget alls när jag läste messet. Sedan fattade jag och skratthostade så jag kissade på mig. Det är ju så roligt att det är värt det.

Imorgon skall jag berätta om midsommar. Och att mamma städade mitt hus medan make och styvfar färdigställde båten och gjorde tusen andra sysslor medan jag hostade och sov.  Som omväxling, eftersom det sägs vara muntert, sov jag och hostade.

Och det ska göra nu med. Sova och hosta.

En midsommar med variation.

Vad har ni gjort? Berätta roliga saker så jag kan leva genom er, för det här har var dödstrist. Idag har jag exempelvis borstat håret och passat på att få minst 50 knotttbett.

0 thoughts on “En snabb grej…

 • Usch stackars dig o hosta sådär! Fejkbajs har vi utställningen på jobbet i ett medeltida utedass som ungarna kan testa o det bajset (fejkbajset alltså) hittar vi ibland lite överallt i utställningen 🙂 för övrigt har vi sålt båten o köpt en ny större. En storebro royal 33, en ny segelbåt fast större o bekvämare och med starkare motor. Så nu planerar vi ev. Göta kanal nästa år. Imorgon drar vi till tokholmen med packningen och kör hem båtskrället “skräckblandad förtjusning” Det väntas regn o blåst hela helgen! Tack för det televerket!
  Annars inget nytt under solen, jag inväntar semestern i mitten av juli och en vecka på Gotland med motorcyklarsen misstänker jag att resten av semestern kommer att spenderas på en båt 😀

 • Usch, stackars dig! Lite mycket sjukstuga hos dig nu, tycker jag. Krya på dig!
  Jag fixar hemma inför att jag får amerikatfrämmat nästa vecka. Då blir det att turista hemma, vilket är kul! ! Hoppas bara vädret blir okej, hittills har det ju, minst sagt, varit ombytlig! Kan vädret ha pms??

 • Fejkbajs har sina förtjänster. När jag var ca 13-14 hade vi en vikarie för klassföreståndaren en månad, en mycket ung spänd kvinna. Vi var en ganska studiemotiverad klass, men vi var många – 37 st, man kunde vara det på den tiden, och hon gillade oss inte särskilt. En gång hade en rätt gladlynt tjej lagt en fejkbajs på katedern och vikarien kom in i blå chanel-liknande dräkt (antagligen pärlhalsband också) och stelnade till och började skälla ut oss, så makalöst och utan all reson. Hon skrek att vi skulle få klassanmärkning allihop (man fick det på den tiden) och härjade väldigt. Då reste sig en helt oskyldig tjej och gick bara fram och stoppade den i fickan och hennes totalt tappade ansikte, när hon fattade, blev ett minne för livet.
  Och min mycket strikte svärfar hade också en fejkbajs som han en gång lade på ett kalas där värdinnan började skrika – ‘men Sickan (husets hund) och svärfar var helt lycklig.
  Nu hoppas jag du frisknar till, för det där med hostan låter urtrist.

 • Det där låter definitivt inte kul. Nu tycker jag faktiskt synd om dig. Det brukar vara väldigt svårt att få sova när man hostar så där. Bara att vila och ta hand om dig. Knottbetten kunde du ju skippat för de är inte heller kul. Attans vad de brukar klia.
  Hur gammal sa du att din make var? 10-12 år? Ack ja, du att din syster har humor. 😀
  Krya på dig nu.
  P.S. Har du sett mitt mail?

 • Usch stackare, låg med för några veckor sen och hostade upp lungorna kändes det som, men det gick över tillslut

  Ska bli massa regn & blåst så bättre ni väntar lite till med att kanala plus att det hinner kanske bli lite varmare i både luft & vatten

 • Vad sägs om blivit av med nya lägenheten vi skulle flytta in i på lördag?
  Spanar nu efter något att köpa.
  Och flytta in i. Helst igår.

  Och pga krisreaktion. Chock.etc etc. Pendlar jag å sambon mellan att pussas å skälla så vi gråter.

  Kul.

  Krya!

 • Usch då. Hoppas du mår bättre nu. Själv kör jag i 170 eller något. Nåja, långtråkigt har jag iaf inte.

  Skickade mitt inlägg via messenger och hoppas det når dig då.

 • Hoppas du är någorlunda ok och att det går åt rätt håll. Tänkte på dig o vovvarna idag när jag var med spanjoren till sjön så han fick bada. Helt plötsligt fick han sällskap av två portugisflickor i badet .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.