Har man lovat så har man

Och jag skrev ju igår att jag både skulle berätta om den mystiska väskan och se till att dra vinnaren av glasögonen. Det sistnämnda hade jag till och med planerat exakt hur lilla katten skulle få göra för en gång skull. Hundarna får ju välja orättvist ofta.

Dessvärre blev en dag som ändå började hyfsat okay ungefär en sådan här känsla:


Åh vad jag skulle vilja leva ut det, sådär som man bara kunde när man var liten.

Eller ja, liten ELLER en brun hund. Brun hund-humör går bra det med:


Nu har jag gått och lagt mig och fantiserar om vuxenspadar istället för den lilla och lila barnspaden överst.


Men jag lovar att göra ett nytt försök imorgon.

Mini är i alla fall vidtalad och med i matchen.

Sov sött. Det skall jag kanske göra.

0 thoughts on “Har man lovat så har man

  • Ljugit om skitgrej för att slippa ta ett VUXET SAMTAL MED SIN FRU. Märks det att jag hatar lögner? Om de inte är vita. Och handlar om skoköp? Är dock inte riktigt lika arg idag, bara trött, för det tar så onödigt mycket energi och man kan tro att jag bråkar ofta och med lätthet, men egentligen hatar jag det. Om jag tycker om personen jag bråkar med. Tycker jag inte om personen är jag däremot oberörd.

 • Sådana dagar vill man ju inte ha, hoppas orsaken har åtgärdats/försvunnit. Jag har ibland önskat att man kunde lägga sig på golvet och skrika och sparka, bara för att få ur sig hela känslan. Sedan inser jag hur svårt jag skulle ha att ta mig upp från golvet efteråt … 😀

 • Det är obegripligt hur saker och ting kan ändras så snabbt, känner igen mig till fullo. Hahaha vem har inte velat spela ut hela känsloregistret när världen går emot en, känner igen mig där också och en vacker dag kommer jag brista ut i ett primalskrik. En mystisk väska?! en sådan har jag också, kallar den Bermudatriangeln för allt försvinner ur den på det mest underliga sätt. Spännande cliffhanger du bjuder på 🙂

  • Maken kallar min väska för Det Svarta Hålet och numera är det taskigt mot min väska. Jag har två väskor jag använder nu, den svarta jag använde i flera år före jag bytte till den sommarrosa, och den svarta är svinstor. Som en liten resväska typ. Där försvinner saker. Men den rosa är faktiskt liten. Eller iaf mindre. Han är taskig mot min rosa väska med fast man hittar jättelätt i den. Typ. 😉

 • Tittut igen alltså Ujujuj jag skrev alltså på riktigt min svamliga morgongrusiga halvsovande kommentar inser jag nu *skäms* Minns ju att jag ploppa ihop med fingertoppen en hel del ord men inte att jag sen också förmådde skicka iväg dom., Alltså jag.. Åååh..

  • Vet du vad. Det du skrev innan var det klokaste jag läst på mycket mycket länge. På riktigt. Och HÄR skall man definitivt inte känna att man behöver begränsa sig. Somliga läsare har varit så ivriga i kommentarsfältet att det blivit startskottet för egen blogg. Det är faktiskt orimligt underhållande.

   Och jag håller så med dig om att alla har något i varierande grad. Skall svara dig mer men ville bara snabbt svara när jag såg kommentaren. Idiotboken kan du läsa utan att oroa dig för hobbypsykologer, den är mer en humorbok än dömande. Så värd. 🙂 Idag kom psykopatboken, den skall jag roa mig med ikväll. Är den lika bra lovar det gott.

   Vi firar k*khuvudets födelsedag idag, därav tystnaden. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.