Dagarna bara rusar iväg

Och det ÄR ju verkligen bara en tidsfråga innan det är höst igen. Skrev hon pessimistiskt.

Nu vill jag undra en sak, om någon möjligen vet svaret. Sedan jag började med botox har jag ju varit migränfri och inte bara det, jag har ju inte ens haft vanlig spänningshuvudvärk. Dödsbra. Om man bortser från att jag ju fick ett anfall av dundermigrän förra onsdagen. Det var ju då jag spelade Pokémon istället för att sova och jag tänkte att det antingen var rejäl sömnbrist eller väderomslag. Jag är jättekänslig för väder. Och jävla fullmånar. Lite generellt allergisk mot ett helt vanligt liv vad det verkar, en vekling har jag blivit.

Inatt sov jag sjukt krattigt också och skulle egentligen gått upp klockan åtta för att fixa och trixa lite och sedan åka till Fjällbacka och hälsa på Annica som är “hemma” och semestrar lite från Hallsberg. Men jag hade migränkänningar så jag vände mig om i sängen och sov klart mina timmar. Plus att jag tog min migränmedicin. 

Det fanns liksom inget jag hellre ville än att dra till Fjällbacka. Vädret var ljuvligt, inte ett moln på himlen, stekande sol och en make som trallade omkring på gården i kallingar och foppa. Inte ens lite rart ovärdigt utan bara väldigt osexigt.

Men jag blir bombat trött av migränmedicinen och Annica var förkyld så vi fattade beslutet att skjuta på en tjejkväll i alla fall. Det var som sagt för fint väder för att inte ens kunna gå ner på bryggan i ren orkeslöshet. Det satt långt inne at bestämma sig för det.

Så nu undrar jag, två migräner på en vecka, båda efter nätter med krattig sömn. Sömnen är ju liksom inget nytt. Kan botoxen sluta funka för att man vant sig? Skitskumt.

Igår var det också fantastiskt väder när vi firade födelsedag. Som motvikt till Kalle Urban Kalle-bilderna kan jag visa min outfitta. Inte ens jacka trots att det började skymma.


Ljuset var dessutom magiskt.


Man behöver inte vara raketforskare för att lista ut att kläderna är köpta på Plain Vanilla och jag har ett BLÅTT plagg på mig.

Blått är flott

0 thoughts on “Dagarna bara rusar iväg

 • Fantastiskt fina bilder, både du och ljuset är kanon! Det bästa med den här årstiden ar att man – jag – glömmer bort varje vinter hur ljuvligt det faktiskt är när värmen och ljuset återvänder. Ska äta på lokal med en kompis om ett par veckor och när hon säger”hoppas vi får bord ute på gården”, då tar det 5 sekunder innan jag inser att ja, man kan faktiskt äta utomhus i Sverige i juni månad! Underbart!
  Angående migrän så låter det överjävligt, är uppvuxen med en migränmamma (tills hon bytte jobb och fick företagshälsovård som upptäckte att hon hade alldeles för högt blodtryck!) så jag vet hur man kan må. Däremot har jag aldrig ens huvudvärk själv, antar att det beror på att det är två stackars hjärnceller som surrar runt däruppe, och eftersom de inte är fler är det gott om plats ås de krockar aldrig, därför blir det ingen huvudvärk. Min värk sitter i magen i stället – oro, stress och annan sån skit, då kommer magknipet/magkatarren som ett brev på posten.
  Ha en go helg i solen!

  • Ljuset kvällstid är fantastiskt. Då är det tom roligt att bli fotad. Jag är ju hellre bakom kameran annars.
   Jag tror att jag gör lite tvärtom, förväntar mig att maj är en sommarmånad för här kommer ju alla uteserveringar upp helgen före påsk eftersom Ola Norman har ledigt även på skärtorsdagen till skillnad från oss. Påsken är den första riktiga partyhelgen här och startar med rännardagen på skärtorsdagen. Tittar man på Skam har man ju även koll på russen numera, de borde ha invaderat den här helgen. Vilken business.

   Jag kommer ALLTID av mig. Förväntningarna på maj är alltså skyhöga och nu är jag besviken. De somrar som juni är krattig kan du ju bara tänka dig. Men vi har iallafall kommit så långt att det går att gå barfota och hänga utomhus och äta frukost. Åtminstone kanske tre gånger. Åh vad jag längtar efter att det är varmt även om det regnar.
   Migrän är överjävligt, mest för att man inte kan röra sig. Men du har det inte så lätt heller, jag har begåvats med magkatarr också. Det jävliga med den smärtan (som också är vidrig när man vill hälla i sig en burk Losec – prisad vare Gud för just Losec och att den numera är receptfri) är att den är ett kvitto på att man inte riktigt skött sig utan levt “fel”. Då känner man sig begåvad. Stackare. Men alltså, aldrig någonsin huvudvärk? Jag trodde inte det gick att inte få alls? Hur är det möjligt? Om du skulle vara bakis då???

   • Jag vågar inte riktigt fundera över hur det kommer sig att jag inte har någon huvudvärk, är rädd att jinxa det liksom. Min bakisvariant är trött och törstig, inte ens då är det skallebank. Känner mig så klart lyckligt lottad, fast magen är ju inte så rolig heller. Men man lär sig nog att leva med sina krämpor, så länge de är på normala nivåer, dina senaste migränattacker känns ju inte så normala.

 • Tyvärr vet jag inget ang botox men vet också att lite högt blodtryck kan ge migrän. Min mamma hade svår migrän hela livet tills de upptäckte att hon behövde blodtrycksmedicin. Efter att hon fått piller hade hon aldrig ngt mer migrän och kunde äta choklad som aldrig förr. Nu vet jag ju inte alls om det kan vara ditt problem (men tänker osökt på mannens kreationer som kanske kan ge lite blodtrycksstegring). I övrigt är du sketasnygg i outfitten.

 • Botox vet jag inget om, men vad jag vet är att det är en fantastisk bild! Du, ljuset och kläderna!
  Den här tiden med ljuset och värmen går ju tyvärr alltid alldeles för snabbt. Det gäller att komma ihåg att njuta.

 • När fick du senaste botoxsprutan? Tänkte att man måste fylla på lite då och då.
  Superfina bilder på dig. Det ser så jäkla skönt ut hos er. Riktigt så långt har inte sommaren kommit här i huvudstaden än men de har lovat 26 grader på söndag. Yes!

 • Vilka bilder! Snygg är bara förnamnet.

  Okul med migränen. Dags för påfyllning av botox? Annars kanske läge att kolla upp detta.

  Sommardagarna är alldeles för få i det här landet. Det gäller att passa på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.