Candy Land

Först. Fy fan så ledsamt med Gunilla Persson och lilla kissen. Det är en sak att hatälska henne i TV, det kan man inte låta bli, men det där önskar man ju ingen faktiskt. 

Sedan, GLAD PÅSK! Det suger träballe att bo i stad med närhet till grannland med sockerskatt. Vi skulle bara köpa lite skolkritor. Det där att begränsa sig när “kiosken” är lika stor som en Lindex-butik går ju inte? 

En del saker var bättre förr?


För det ser ut så här på soffbordet nu. Dessutom är flera centimeter redan borta, trots att hinken flyttade dit så sent som igår eftermiddag.

Idag är det LÅNG fredag. Enligt tradition skall man ha tråkigt och göra inget alls så jag fortsätter på inslagen bana, läser bok i väntan på Let’s Dance (alltså herregud så bra Samir var igår??). Imorgon vet jag inte. Påsklunch på ön? Besök av ömma modern och styvfadern?

Vad gör ni?

0 thoughts on “Candy Land

 • Ägnat mig åt städning och matlagning inför påskmiddagen i morgon. Pappa och ena brorsonen kommer plus att båda ungarna kommer att vara hemma (icke vanligt).

 • Här har vi hunnit att vara hos svärföräldrarna över dagen. Nu hemma och laddar inför träning.
  Älskar godis men blir så jä-la sjuk efter några bitar, påsken är med andra en “jobbig” helg.
  Tycker du ska åka till ****ö o du har chansen imorgon – inte mkt som slår det!

  • Ja, trots att jag inte kan med tanten, så önskar jag att tusse hade klarat sig.

   Huset är väl sin sak att förlora men katten och sen även säkert massa minnes saker som var oersättliga det tycker jag faktiskt synd om henne, för hon tyckte verkligen om sina katter ( trots att hin ville de skulle va fotomodeller och även lära sig tricks)

   Idag har jag inte gjort så jättemycket, mer än plockat in i skafferiet. Köpte masa burkar till mina torrvaror som jag fick fixat klart idag på fm, eftersom jag blev ofrivilligt ledig idag ( hade satt upp mig att jag kunde jobba, men fick inget jobb) så gick upp 5:30 i onödan.

   Men lade mig på soffan ett tag när jag iinspg jag inte behövde jobba, sen tog jag & mamma en promenix till kyrkogården och genom skogen

   Sen blev det soffläge igen

 • Just nu tittar på FHC,ämen vad hände?Motionerat hundarna i floden idag=simma motströms=bra träning,matte,husse tittar på(inte så bra träning för vissa….)Annars laddar inför 2dagarsracet m gäster,påsklunch&aktiviteter,Ha en grym helg ,kram

 • Ja, vad jag än tycker om GP i vanliga fall, så är det synd om henne, om dem alla!

  Vilken hink! Tur att den inte står här, jag har numera ingen motståndskraft mot sötsaker, jag kan helt enkelt inte sluta äta i tid. *suck*

  I dag har jag varit hos pappa, åt gott och pratade mycket. En trevlig dag helt enkelt. Sedan trotsade jag snöandet och åkte hem. *burr*

 • Glad påsk till er! Här gick långfredagen i aktivitetens tecken. Alla barn o respektive var hemma och för en gångs skull lyckades vi samla allihop för att utnyttja julklappen de fick av oss. Ett besök på ett prison Island i stan. En två timmar lång familjekamp! Idag har jag ont både här o där.
  Sen bar det iväg hem för att käka. Jag hade lyckats tota ihop tre?! Smörgåstårtor. Vi har en vegan, nån som inte gillar sill osv därav antalet tårtor 🙂
  Att den lille store borzoivovven var vegan visste vi däremot inte, han smakade glatt på den tårtan o åt med god aptit när en del av barnen tvärvägrade att ens smaka 🙂
  Idag har nästan alla åkt hem o det är endast sonen o flickvän kvar men dom åker i em. Måste säga att det ska bli skönt att få vara själv ett tag nu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.