Hole In One

Medan det röstas på Let’s Dance kikar jag in här. Mitt första år som aktiv kollare av programmet och frågorna hopar sig, vem är Messiah, varför är det EN JÄKLA TIMMA mellan dansandet och slutklämmen och hur funkar det egentligen med juryns och publikens röster?

Här sitter jag i en ocean av okunskap.

Trots det måste vi prata om mina skitsnygga brillor som ligger färdiga i Hallsberg och väntar på mig. Det går liksom inte att sluta tänka på dem och hur exakt skall jag stå ut till posten gjort sitt och levererat dem till mig? 


Åhhhhh! Om jag längtade för en vecka sedan har det inte blivit ett dugg enklare av att se dem på bild. Tanken är ju att ha dem alltid, som “vanliga” glasögon. Kanske byta till mörka solbrillor vid extremt solstånd. Någonstans inbillar jag ju mig att livet kommer bli bättre och roligare när det är rosenskimrande. Allt annat vore ju helt orimligt? Rosa snö på vintern exempelvis, så mycket bättre än vit? En grådaskig dag med rosa glitter? Ni hajar. Orimligt var ordet. Depressionshämmande kan vara ett annat?

Sedan skall jag börja vänta på de blå-rosa som såklart inte är påbörjade än. Färgproverna måste ju funka först. Vilket förhoppningsvis kommer skapa någon slags tävling här på bloggen som ni kommer ÄLSKA. Det lovar jag. 

Idag har jag svettats på golfbanan medan Liten sprang så det slog gnistor om de små nyklippta benen.


Han var dock inte så här chill i början av promenaden.

Det finns vattenhinder i form av dammar på golfbanor. En del både stora och djupa. Liten satte sig vid närmsta damm för att göra nummer två och eftersom han sällan står helt still medan han bajsar blev det lite skämmigt. Mitt i värvet halkade han med rumpa och ryggrad rakt ner i dammen med ett stort PLASK.

Utan att ens ha fått göra klart.

Men han låtsades som om det regnade, sprang en bit för att skaka av sig vattnet medan han rodnade ända upp på örsnibbarna. Sedan klämde han ut den sista korven och såg ut precis som om det var just så han hade tänkt sig hela toalettförloppet från början.

Om man får lov att säga det själv är han väldigt söt. Och väldigt liten.

Det ser ut som om jag har klippt bort sisådär 20 kilo och han älskar det. Om han nu ändå skall envisas med att bajsramla i dammar är det ju dessutom en ganska praktisk klippning.

0 thoughts on “Hole In One

 • Just nu sitter jag o fnissar högt till mannens stora förvåning eftersom klockan är knappt fem på morgonen så brukar jag inte vara munter..
  men jag ser det hela framför mig, stackars liten!
  Anledningen till det tidiga uppstigandet är att vi ska springa tunnelloppet i tokholmen idag o starten går redan kl nio! Vilket innebär att vi måste åka hemifrån sex! Huuuuu !

  Glasögonen är sååååå snygga precis som jag sa innan..

  • Att fnissa klockan fem på morgonen är nästan som att svära i kyrkan 😉 Men jag är sååååå imponerad av detta springande. Och lite avis på er som liksom bara gör det. Paniken i att inse att jag inte blir yngre och inte vara grundsmal längre, inte utan att träna något. Och all träning är trist. Sa jag att jag inte blir yngre? Yyyyyyyl.

   • Tror att man måste hitta sin grej helt enkelt. Det ska vara roligt givetvis, enkelt och ge ett resultat, kanske inte med en gång men så småningom. Löpningen hatar jag alltid under tiden jag håller på o vissa stunder kan jag tänka oj vad bra det här går och det är nog de stunderna jag gillar. 🙂 men det har blivit ett nödvändigt ont helt enkelt för att jag ska hålla mig någotsånär i trim. Men skam till sägandes ligger jag hellre i soffan och pillar navelludd

 • Inte nog med att din tillvaro blir rosaskimrande, jag tror att det är skönt och vilsamt för ögonen med lite färgfilter. Dessutom är de snygga som bara den.

  Stackars Liten, försöker vara lite diskret och så blir det rumptvätt innan man är klar. Han låter verkligen som en lite tafatt valp som ännu inte har lärt sig. Helt oemotståndlig!

  • Ja! Precis så är det! Han är fortfarande en slängig valp trots att han hunnit fylla fyra år. Han är extremt graciös och skuttar som en bergsget, men ändå slängig. Världens världens gölligaste vuxna valp? Typ.

 • JAG vill också ha rosaskimrande glasögon….Detta har varit en pissdag so far,och klockan är inte ens 12,grannen ovanför byter vatten i sin pool,tyvärr tömmer han mestadelen i mitt förråd/tvättstuga,&barbecue /utekök avdelning(inte hans fel dock..)men allting fan flyter,Dessutom rullade sig en av hundarna sig i vildsvins bajs på morronprommisen,herregud mycket bajs just nu på denna blogg(tyvärr tvättade inte denna bajshund sig själv…)en fråga?spelar du golf?

  • Okontrollerat kaos? Undrar om det liksom hade blivit bättre om vi hade bott ihop, två minus sägs ju bli plus? 😉
   Nix, jag spelar inte golf. Styvfar däremot, han har dedikerat sitt liv åt denna ädla sport och till Litens enorma glädje får han vara med och gallopera på banan i princip varje dag när vi är här. Ömma mamman spelar också, men hon började som vuxen för att få umgås med sin man. Jag skulle inte ha tid med golf. Det hade ju snott all ledig tid och den vill jag hellre lägga på båt och hundar. Man kan inte få allt?

 • Åh, vad fina glasögonen är! Görläckra! Jag investerade i nya billiga solglasögon igår, tonårsdottern gav godkänt, maken frågade hur jag fått tag på Elvis gamla bågar… Tur att smaken är olika!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.