Kom ihåg var ni hörde det först

Det har ju inte varit så himla muntra drömmar de senaste nätterna, det lilla jag sovit. Den värsta natten var natten till igår och då var det mycket vakentid, mellan drömmarna, för att jag helt enkelt inte vågade somna om. Mycket vakentid har en drömfördel. Man minns varje detalj i drömmen.

Ni slipper höra om de vidrigt vilda kattdrömmarna i detalj, men en specifik sak måste jag berätta för i en del av drömmen myntades ett helt nytt ord.

Min pappa och min farbror satt på en båt med varsitt glas och när jag frågade vad de drack svarade pappa “Fnisswhiskey” och så skrattade de så de nästan trillade av båten.

Det låg jag och funderade på igår morse. Ett ord jag aldrig hört någon säga. Inte ens i närheten av ett ord jag hört. När jag googlade det igår fick jag inga träffar. Mitt undermedvetna hittar ju på skitfiffiga nyord när jag sover.

Fnisswhiskey.

Det är ju faktiskt så jäkla roligt att man trillar av båten?


Med det får ni helt orelaterad bild av mig på min 25-årsdag. Det hittades foton när ladan rensades. 

Jag är svingammal, men superfiffig numera.

Är det måhända Fnisswhiskey i muggen?

0 thoughts on “Kom ihåg var ni hörde det först

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.