Måste. Sluta. Prata.

Dessutom var jag jättetrött, vilket hörs i klippet. Rösten är seg som kolla och knarrar som en gammal trappa och sedan glömde jag ju saker HELA tiden.

Givetvis har jag kommit på ytterligare en grej som jag glömde. Den där läppgrejen från Plain Vanilla. Riktigt bra och inte stickig på läpparna som sådana där plumpingprodukter tenderar att vara och läpparna blir alldeles alldeles mjuka och inte fnasiga. Lypsyltuben hade jag kunnat tänka mig att köpa mycket större tub av, eftersom det var kanon som läppglans och inte försvann, men tills vidare får jag sova med masken. Den kommer användas flitigt i vinter.

Nu får ni titta. Jag är fascinerad själv, hade jag inte vetat att det inte var något lurigt med filmen hade jag varit tveksam till det. Det ser ut som att jag har filter på slutet, men jag låååååvar att jag inte har retuschat alls. Ingenting.

Puder och Tipp-Ex (Kat von D:s concealer) var det enda. Och sedan var det glitterstick, ögonskugga, eyeliner och maskara. Läppstift också såklart.

Nu skall jag leta efter kurser i hur man lär sig hålla tyst så man kan spela in kortare och faktiskt intressanta filmer.

// Victoria Norén

0 thoughts on “Måste. Sluta. Prata.

 • Det är du och GP som kör utan manus
  Himla synd att min hud inte tål de flesta produkter, annars hade man ju kunnat ha hur kul som helst!

  • Inte min heller. Men numera lämnar jag tillbaka allt jag inte tål. Man får det, lärde jag mig av lokala sminkbutiken för ett par år sen. Undrar hur mycket jag hade spenderat på krämer och skit som låååååååvade saker innan.

    • Nej nej, hos alla. Så spara alltid kvittot på smink och allt annat som säljs i (delikatessavdelningen höll jag på att skriva, men vad menar jag?) … eh, skönhetsavdelningarna? Oavsett om det är NK eller lilla kemikaliebutiken här i stan. Det är sminkjättarna som har beslutat att det skall vara så, vilket betyder att man lämnar det där man köpt det och butiken skickar tillbaka det och redogör för problemet. Alla får pengarna tillbaka och sminkföretagen får dessutom mer empiri till eventuell vidare forskning om det har hänt många gånger. Win win win. Men de är JÄVLIGT dåliga på att tala om det i snorkaffärerna. För det är jobbigt att fylla i blanketter antar jag. Morr. Jag hade säkert kunnat köpa en liten bil för alla krämpengar med tanke på att jag letade ihjäl mig i början med rosacea.

 • Försökte lyssna med gick inte då Toker är dJ ikväll och spelar musik för mina grannar

  Började med nån lite av Volbeat, Tomas Ledin, Eddie Meduza, Gasolin och nu kör han nån slags Discodans med spring, hopp och nån form av danssteg till Fanboy med Eric Saade 😀 😀

  Så gick inte höra vad du sa i videon

 • 1. För hög musik/”pausoljud” (ja, jag är ljudkänslig).
  2. När jag tittar på dig när du sminkar dig så grimaserar jag tillsammans med dig …
  3. Jag kan absolut inte sminka mig, när jag försöker så blir min hy bara värre. Dessutom känns det onödigt eftersom jag sällan rör mig bland folk. Men jag blir väldigt sugen på att prova när jag ser dina sminktips.
  4. Du behöver inte alls sluta prata, det känns som du sitter och pratar privat med mig, och det kan ju inte vara fel när du framkallar den känslan och jag sitter och lyssnar på hela inlägget.

  • Men jag tyckte nog med att övergångarna väsnades, var det så jäkligt alltså? Har inte orkat se mig en sista gång efter uppladdning. 🙂
   Jag säger inte att du ska, men OM du skall prova något är det pudret. Det första puder jag tål och tom kan somna med utan att få utbrott. Ögonen är däremot inte känsliga och det är liiiiite roligt att se ut som ett filter 😉

 • Jag är impad ! Och det kommer från en som är så jävla lat att jag inte orkar lägga ner den tiden var dag fast att jag nog skulle behöva :-/
  Dessutom har jag en benägenhet att somna ifrån sminket för jag tenderar att glömma att jag är sminkad vilket tenderar att bli rätt jobbigt på morgone. När jag är stad vid kassa o känner mig rik brukar jag göra en fransförlängnining och fixa lite ögonbryn sen är jag rätt nöjd ett par veckor 🙂
  Som sagt impad och avis för när jag testar sånt ser jag bara konstig ut och det brukar sluta med att jag tar bort alltihop och tar på lite mascara om jag måste och inte har någon förlängning :-/

  • Men pudret och det vita är ju inte konstigt? Som ger sammetshy och tar bort svarta tröttringar. I vanliga fall tar det en minut eller så gör jag det vita hemma och pudrar i bilen. Det var ju bara för att jag inte hade alldeles egen cool fotograf som allt tog en miljon tid 🙂

   • Nä det ser inte ett dugg konstigt ut på dig bara snyggt men om jag testar på mig själv ser jag mest konstig ut eller så är det för att jag inte får till det ordentligt. Får väl gå en sminkkurs hos dig 😀

 • Ser så lätt ut 🙂
  Skitsnyggt blir det. Men jag har inte tålamodet att hålla på och sminka mig.
  Använder knappt mascara ens

  • Jag tror inte att jag skall visa min sminksamling för dig. Du hade dött på fläcken. Men just det jag gjorde på videon ÄR enkelt. För att pudret och det vita är så bra. Du kan få mitt bästa maskaratips då. Lancômes Babydoll. Ögonfransarna blir en kilometer långa plus att den doftar ljuvligt. 🙂

  • Inte jag heller, ska jag bort blir det oftast bara kajal, mascara lappstift/läppglans ibland kan det bli någon form av bruncreme

   Vardagligt bryr jag mig inte om o sminka mig för e för morgontrött när jag ska jobba

  • Gör ju svinont när man noppar de iaf när jag försöker göra det själv plus att jag får de inte jämna, men om en kompis lr frissan gör det på mig känns det inte lika mycket

   • Jag fick en ögonbrynshyvel av Husfruen för det blev kanon när hon gjorde det på mig. Sen blev det inte lika bra när jag skulle göra det själv. Men praktisk var den.

  • Jag håller med. Men jag är så van vid blonda ögonbryn att det känns som om jag har mördarsniglar på ögonen först. Sen tycker jag det är skitsnyggt. Måla kan jag själv, men inte färga och forma. Mutter.

 • Nu är jag vääääldigt nyfiken…. Det där pudret som du “tjatar” om – vad heter det? Märke? Det verkar väldigt bra! Jag hittar inte att du nämnt det någonstans och så kan man ju inte göra 😉

  • Fniss. Det har jag nog inte gjort. Mer än kanske i någon kommentar. Märket är Kanebos Sensai. Men det finns olika, jag återkommer när jag har stirrat på asken. Det är några av er bloggkompisar som faktiskt har köpt det och är lika läskigt nöjda som jag.

 • Åsa Johansson says:

  Tycker du ska fortsätta måla på i olika färger och stilar så vi läsare kan få lite ideer och inspiration. Kram på dig goa människa 🙂

  • Jaaaa. Det gör jag ju gärna. Eller ja, det gör jag ju redan fast jag rapporterar det inte alltid. Lovar härmed att rapportera bättre <3

 • Nu har jag också tittat,och shit vad bra! Underbart att se någon i sin egen ålder och som har liknande hy som en själv, bli som en tonåring i hyn. Jag har xantelasma runt ögonen som jag försöker dölja, eller i alla fall få det att synas mindre. Kan du inte skriva ut vad det vita heter? Tror du att det funkar även på lite gulaktiga partier, eller är den för rödaktiga? Har alltid varit skeptisk mot puder, just för att det syns att det är puder och spricker, men nu får jag lust att prova!

  • Jaaa! Jag håller med. Det finns hopp liksom. Och meningen är att det skall funka för alla. Det vita heter Kat von D Lockit Concealer, färgen är White Out. Det spelar ju ingen roll om man vill dölja något som är grönt, eller blått? Jag döljer ju allt från grått till rött och knallila på näsan. Nu har jag bara testat mig fram själv, men vitt på det som behlver lite extra Tipp-Ex och sedan pudret på det. Voila! Rouge och strobing stick på det och man ser ut som en babyrumpa. 🙂

 • Du blir så klassiskt snygg, som Greta Garbo. Skitkul att se dina sminkvideos trots att jag inte sminkar mig själv längre. Jag ser inte utan glasögon och de få gånger jag försöker med mascara så sticker jag nästan ut ögonen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.