PokémonPolare

Så heter gruppen på Facebook. Den är alldeles ny och jag gjorde den hemlig för att vi skall kunna spela utan att ALLA vet var, hur och varför vi gör saker. Ni får alltså leta upp den och snällt ansöka om inträde. Det är ju bara att hoppas på att jag inte har blodsockerbrist och är hungrig för då är jag sjukt otrevlig. Med ålder brukar visdom komma. Men inte mitt fall, det blir bara svårare att dölja och hantera, så jag kommer ha dåligt samvete resten av livet över mitt beteende när jag sprang på Hondjuret på Coop igår. Hunger gör mig till ett monster och jag simultanfräste åt både henne och maken. Förlåt?

(Edit: eftersom jag var mer än lovligt blåst som blondin när jag gjorde gruppen var det ju såklart ingen som hittade den. Nu lade jag direktlänken högst upp på högersidan. Det går nog inte att missa. Tror jag? // Förhoppningsfull … kan ju även vara lite praktiskt att lägga den här med. PokémonPolare på Facebook. Klicka där. Nivån på min tankegång idag är grym, jag behöver verkligen sova utan clowner inatt))

När vi kom hem åt jag och sedan blev jag snäll. Jättesnäll. Så snäll att jag tålmodigt hjälpte maken att evolva och appraisa och dona.

Efter mat och prat gick jag intet ont anande och lade mig. Jag brukar gå och lägga mig intet ont anande, jag borde kanske inte göra det, men likt förbannat gör jag det.

Med sänglampan som enda ljuskälla låg jag och skrev det föregående blogginlägget så jag var grymt fokuserad. Make med hundar kom upp och makejäveln ställde sig bredvid sängen och först såg jag inte (för att jag inte tittade) utan viftade bort honom och fräste skitirriterat åt honom igen. Då körde han upp ansiktet mellan sänglampan och paddan och DÅ SÅG JAG…

img_1993

…och så började jag gallskrika och vifta med armarna i vad som kändes som flera minuter. Hundarna hann börja klättra på mig medan jag skrek för de tyckte att jag uppförde mig så skojigt som lekte med dem. Maken hann gå och tända taklampan medan han skrattade så tårarna sprutade. Då var jag så räddarg att jag var klarvaken och aldrig mer ville sova.

Det är illa nog att kolla på kortet när taklampan är tänd i bakgrunden. Jag vågade inte ens ta kortet när det var släckt så det verkligen skulle synas hur det såg ut.

Han hade såklart beställt masken på nätet och den låg i brevlådan när vi var uppe och hämtade posten. Han gömde den i en byxficka som den illvilliga TYP han är och där låg den medan vi satt och njöt av värmen och fångade pokémons, medan vi var och handlade, medan vi åt, medan jag var trevlig och tålmodig med hans förbannade pokémons. Ända till jag gick och lade mig och då smög han in och körde upp ansiktet i fejan på mig.

Jag är livrädd för clowner och dockor. Även om dockor är lite udda så är väl clowner fullkomligt vidriga och det tycker väl nästan alla? Alla utom hundar i alla fall, för hundar tycker att det är JÄTTEROLIGT.

De hade världens roligaste avslutning på sin kväll och det har aldrig varit så kul för två hundar att gå och lägga sig.

Nu vet ni varför blogginlägget avslutades lite bryskt och varför ingen domare någonsin skulle döma mig för mord.

Varför lär jag mig inte? Så här i efterhand vet jag ju att det var sattyg på gång, han kan aldrig dölja det. Däremot kan han hoppas på att jag är disträ.

Det är dags att ägna orimligt mycket tid åt att planera hämnd.

Jag skall bara ta en eftermiddagslur först, eftersom jag inte sov så mycket inatt.

AV FÖRKLARLIGA SKÄL.

0 thoughts on “PokémonPolare

  • Jodå. På 80-talet var man ju helt lost om man inte hade läst alla Stephen Kings böcker. Den gjorde väl däremot inte saken bättre. Jag tror tom jag har sett filmen. Eftersom jag är dum i huvudet och älskar skräckfilmer. 😉

   • Och jag är dum i huvudet på riktigt eftersom jag älskar/älskade Kings alla böcker speciellt de äldre böckerna och har alla här hemma i bokhyllan. Däremot är jag en fegskit när det gäller skräckfilm , varenda gång jag ser en trailer så säger jag att Gud så bra den verkar sen håller jag på att dö skrämseldöden om jag ser den för att inte prata om mardrömmarna jag får om jag ser den för tätt på sänggåendet. Avdelningen för livlig fantasi det är jag det 🙂

 • Clowner är Satans lärljungar. Jag hade slagit honom sönder o samman, alternativt flytt hemmet för att aldrig komma tillbaka om jag utsatts för det där. Hu!

  • Mmmm. Jag tror på riktigt att alla domare överallt hade sett det som förmildrande. Och inte dömt. Snarare dömt dumskallen i clownmask?

  • Hahaha, nej nej. Han väckte mig åtminstone inte, jag låg och skrev förra inlägget här. Sen förtjänar han spö iaf. Ni kan komma och sula till honom. 🙂

 • å jag vet knappt vad ni pratar om. har inte ens en ihpone. hur jagar man pokemons?

  fattar inte…. går man omkring med mobilen över gator o så eller sitter man still

  en dum blondin som är färgad svarthårig
  nä har aldrig varit blondin men känner mig som minst en

  • Man gör båda delar 🙂

   Dels kN Mn sitta still men mestadels vandrar man omkring och jagar pokemons och kläcker ägg där man hoppas på att få någon bra pokemon 🙂

   fungerar med både iPhone och Android mobiler

   • tack för svar. jag måste erkänna en sak: jag har en vanlig mobil, en nokia. har inte råd med något annat då jag har jättelåg pension. har bechterws sjukdom. ryggradsreuamtism… jag är 56 och fick pension när jag var 25. så då hann man inte jobba mkt

    snacka om off…,

    • Om jag skall vara helt ärlig (och nu kommer jag låta helt clueless här 🙂 ) Är inte alla smartphones “vanliga mobiler” numera? Jag fattar ju såklart att senaste svindyra modellen inte är det, men en vanlig med abonnemang? Sen är det fruktansvärt med din sjukdom och att ha varit sjuk hela livet. Det går inte att tänka sig in i den sitsen. Kram.

     • Annars finns det begagnade att köpa som inte alltid e svindyra om man hittar nån som har ett par år på nacken. Där man kan välja antingen ha kontantkort lr något billigt abonnemang

      Men har man dåligt ekonomi av någon anledning så är ju inte en ny mobil prio 1 direkt

      Du är inte ensam om att inte ha någon smartphone, varken mamma och en jobbarkompis har någon smartphone, utan rätt enkla de kan det viktigaste ringa och skicka sms typ

     • jag har en gammal nokia, fast den är nyköpt. man trycker på knapparna. de mobilerna har ju inte touch funktion

      ja en nokia för 399 som jag bara kan ringa och smsa på

      vad gulliga ni är som svarar;))) puss
      ps det tog ett tag att få tag på en sån mobil, det är väl bara jag och urgamla människor som inte ser något som har sådana… men men

 • Okej, nu har jag ansökt om att få vara med i FC-gruppen. Och jag har laddat ner appen och signat in både här och där… hoppas det blev rätt. Och nästan direkt fick jag någon figur som hoppar på skärmen och det verkar som man ska kasta en boll på den. Men jag lyckas inte kasta något 🙁 Får jobba vidare på det så jag kommer igång på riktigt. Eller så får du kör en kurs med oss (med oss menar jag mig) dummies.

 • Hahaha, jag hade fått panik, tycker ju till och med att Mr Mime är obehaglig! Funderar starkt på att döpa om min till Pennywise…
  (obegriplig kommentar för de som inte samlar Pokisar och har sett filmen Det… :D)

  • Men vad i hela friden gör du på akuten arma människa? Jag kan ju inte posta ett halvfärdigt inlägg, även om jag gärna hade gjort det för att roa dig. Det finns roligare saker än akuten.

   • Misstänkt blodpropp men blev utsläppt mitt i natten. Pälsbäbisen välkomnade hem entusiastiskt trots tidpunkten.

    (hade ju hoppats att inlägget var färdigt men att du glömt posta det )

 • JÄVLAR I HELVETETS ALLA HORN!!! Jag hade inte levt om min make gjort så där mot mig. JAG HATAR CLOWNER! Mina döttrar hatar också clowner (mamman har INTE lärt dem det). Clowner är det äckligaste.

  Leeever din man? Min hade nog fått den där masken endera nerkörd eller uppkörd innan jag gapade ihjäl honom. JISSES vilken mardröm.

  Stackars dig. vill du ha namnet på en bra advokat? =) =) =)

  • Hahahaha! Jag andades ju iaf när jag filmade honom, och hundarna gjorde ett bra jobb med honom. Det var ju tur att jag inte hade filmningen igång när han gjorde det, för då gallskrek jag. Till jag inte fick luft.

 • Får definitivt Morden i Midsomer-känsla; make tröttnat på fru, kommer på att han kan skrämma ihjäl henne mha hennes clownfobi, Barnaby söker efter mordvapnet och upptäcker två hundar som håller på att gräva upp en clownmask bakom ladan. Eller det lite mer avancerade; maka råka slå ihjäl skämtande make medelst sänglampa, en granne på skogspromenad får syn på en traktor kraschad mot ett träd, Barnaby hittar maken död i hytten. Iförd clownmask.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.