Sköna maj …

… är så välkommen så.

I vanliga fall målar jag ju naglarna gröna varje vår, och efter traditionsenlig målning brukar värmen komma (tillbaka). Det har inte blivit någon målning än i år, däremot har det blivit några klänningar. Och skor (herregud som maken kommer hata mig nu eftersom han aldrig kommer förstå varför man behöver mer än ett par foppatofflor) (och jag förstår mig inte på makadam). 

Nu har jag bestämt att klänningar är det nya gröna. Det ligger möjligen sju stycken i min väska. Som jag skall visa eftersom glädjen över klänningarna är på topp trots att magen är i botten.

Den här kräver dock att få visas först. 


Man kanske bara kan strunta i att jag visar stödstrumpan och att jag har en lite onaturlig ansiktsfärg efter att ha försökt laga ond mage genom att ligga i badkaret.

De resterande sex kommer. Eller så kan ni bara gå in och titta under kategorin klänningar hos Plain Vanilla. Flamingos och spets kommer vara min melodi i sommar.

Skorna då. Det här tar emot. Meeeen såatteh. De passar till alla klänningarna i alla fall.


Så. Ja. Nu vet ni hur jag kommer se ut fram till september i alla fall.

Lite bedagad med dödssnygga outfits.

Nu kan vi alltså ta vädret tack på förhand.

Och om någon säger något säger jag bara traktor.

0 thoughts on “Sköna maj …

 • Jag är inte säker på att det räknas som “på förhand” om det kommer sommar nu, faktiskt. Rent meteorologiskt borde den varit här i fredags. Du är ursnygg i klänningen och jag fattar inte alls det där yrandet om sälformad. Men jo, du har rätt, du behöver strumpbyxor. Det är olagligt att gå med knästrumpor om man riskerar att det syns att det är knästrumpor.

  • Rent meteorologiskt? Haha. Som om meteorologer skulle veta vad de pratar om? Förra sommaren var det ju bara höst.
   Alltså. Just den här klänningen var fantastisk, alltså FANTASTISK, i modellen. Så den döljer sälen.
   Och som du ser fick jag inte tag i stödstrumpbyxor igår. Fniss. Det är så snyggt.

  • Tack. Jag är jäääätteglad. Men jag kanske sätter små små islandshästar i ladan istället för just lamadjur. Trots att jag håller med om att klänningarna är ett bra komplement 😉

  • Vänta lite här nu. Du lever alltså fortfarande i tron att vi har Pripps’ Blå-somrar? För att sommaren inte har kommit och påmint dig än 😉 De dagar det är så varmt går stövlar bort. Det lovar jag.

 • Klänning är skönt. Jag behöver ha något med “ben” under tyvärr, samtidigt får det inte sitta åt för mycket. Svår balansgång ibland, men letar man tillräckligt länge så …
  Skorna är så fina, speciellt de två i mocka. Du kommer att vara så fin i sommar!

  • Hm. Jumpsuits? Som finns i alla möjliga former och material? Glorifierad onepiece men sjukt snyggt och såklart vansinnigt bekvämt? Kan det vara något?

   • Tror inte att de görs i sjöelefantmodell, men annars låter det skönt. 🙂
    Har insett att jag har så väldigt mycket kläder som ligger undanstoppade här och var, så jag bör nog prova mig igenom lagret och se vad som passar innan jag köper något mer. Skor behöver jag däremot köpa …

    • Jopp. Jag har iaf minst en i sjöelefantmodell (även om du överdriver din kroppsform haha). Sök på jumpsuit Ajlajk så hittar du just den och den är läskigt skön. Och väldigt somrig. Det bör ju vara bästa sommarplagget för dig om du inte kan ha kjol eller klänning?

    • Huuuuuur kan du känna igen en snutt i motljus? Jag skall fråga så fort hon kommer hem. Men det ser inte så ut, det är grejor bakom (typ tyg). Och 3.40 i takhöjd. Det ser inte samma ut som din, maken och mormors gardiner hahaha. 🙂

     • Nej, det är på bilden med skorna! DÄR ligger det minsann en likadan som min, som duk! Men du menar alltså att hon har fler, även i fönstret?? Moahaha!!!! Jag gillar Johanna mer och mer! Hälsa henne det!

     • Du behöver nya glasögon. Helt klart. I köket (som jag trodde du menade) är det inte spetsgardiner. På sittbänken bakom skorna som står under ett bord ligger ett sjok av typ cerise sammet och över det ligger en spetsduk. HUR exakt är en sån sammets- och spetsduk samma som dina och makens gardiner? Jag har inte ens reagerat över den spetsen och jag är jävlarimig allergisk mot era spetsgardiner.

 • Skitsnygg klänning den klär dig!, modellen är skitsnygg men inte min färg. Såg att den fanns i andra färger dock.
  Den är så snygg att min spolformade mage och lår får plats där 🙂

 • Jäkligt snygg klänning. Kul att du matchar den med stödstrumporna. 😉
  Gillar stövlarna också, framför allt mockavarianterna. De i mitten är inte riktigt i min smak men kan vara skitsnyggt på andra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.