Ett tips

 När det ändå liksom är lite tillfälligt avbrott på bloggen pga sjukt hektisk dag. 

Det är antingen en myt, eller bara rent ljug, att man kan jobba heltid i 190, samtidigt åka runt på massa spännande happenings att blogga om och sedan även hinna skriva långa drapor om det med 20 foton.

Finns inte en janne att det funkar. 

Den här dagen har gått i 260 och den har varit lång. Först hängde jag med en riktigt cool kille. Sedan med två balla brudar. Men mer än så har jag inte tid att skriva, eftersom jag är så trött att jag borde legat på kudden för flera timmar sen.

Med det ger jag er The Motherload of Tips. Så ni har något att roa er med i väntan på att jag kommer in i matchen igen.

Ni vet Bloggkommentatorerna? Bloggen som kommenterar bloggar. Som jag metabloggat om innan. De var okay i början, nu är det klubben för inbördes feministisk beundran, inga tips alls och helt enkelt dödstrist.

Jag upptäckte igår att en kompis har startat en ny bloggkollsblogg. Den heter BloggBevakning. Urbra. Och den har växt så mycket sedan start att man bara häpnar samtidigt som man ger stående ovation. Så Jävla Bra.

Välskriven, personlig och den ger gör precis vad en bloggbevakare skall göra. Den är dessutom sarkastisk och sen får man ju bara inte missa Tjocka Hetsätarkatten. Bloggen ständige medhjälpare.

0 thoughts on “Ett tips

 • Hej hej! Ville bara meddela att jag jobbar konstiga tider och varit megasjuk men att jag såg vloggen (dock i efterhand pga virrig feberhjärna). Jag blev också förskräckt av aprilskämtet, inte skämta med läsarna aprilo! Fick spader 😉

  Kram kram

  • Arma arma människa. Krya på dig! Jag har undrat var du har varit för det har varit tyst länge och det är alltid oroväckande.
   Näe, jag lovar att aldrig mer luras just på det viset, inte trodde väl jag att det skulle gå fram som en “sanning” just det datumet 🙂

   • Allt är under kontroll! Ingen speciell orsak till bortavarandet förutom annan dygnsrytm och att jag läser inläggen vid lunch och då har ni liksom redan hunnit diskutera och kommentera fram och tillbaka 🙂

    Idag har jag varit hos vänner på landet och gosat med sex hundar och fyra hästar 🙂

 • Jovisst kan man göra allt det där om det är intensiven du siktar med en kamp på liv och död. = Inte värt det alls.

  Annars håller jag med. Vissa dagar hinner man vakna, springa I 160 hela dagen och så däckar man när man äntligen får en lugn stund. Skriva långa underhållande blogger är det bara inte tal om……

  • Nej. Vill inte till intensiven. Inte heller bära vit tröja med ärmar knutna på ryggen. Jag tror jag håller mig till just långa och förhoppningsvis underhållande drapor när livet kör på i normal hastighet, inte när livet kör rally som det gör nu.

 • Nu bloggar jag ju inte, för den tiden har jag inte om jag inte ska skippa att sova helt och hållet. Ta en massa bilder, sortera dem, ev. justera dem och sen lägga upp tillsammans med en massa text måste ju ta flera timmar. Varje dag. Orka jobba då?

  THK var det roligaste jag sett på länge. 😀

  • THK är ju hur rolig som helst. Katter alltså?! Klockren metablogg med KUL innehåll. Den har såklart hamnat på läslistan 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.