Ulla-la-la-la-red 20 februari

Jag har klurat lite, with a little help from a friend.

Det känns dessutom som att vi blir alldeles lagom många så att ALLA faktiskt kan hänga. Så jag vill såklart kunna estimera hur många vi blir i slutändan.

Jag tänker mig att vi träffas tidig förmiddag (eller när man vill faktiskt, just det är ju högst frivilligt), knatar i affären och hänger lite i sportbaren. Sen käkar man middag och pratar skit. Frågan är ju bara hur många, om ens några, som tänker sig att sova kvar.

Det känns inte så himla lockande att köra tillbaka nästan hela vägen till Norge på kvällen, så jag stannar gärna om någon mer vill stanna. Vill ingen stanna får jag väl invadera den som bor närmast och bjuda in mig över natten.

Och, det verkar kunna bli lite festligt och lite överraskningar trots småskaligheten. Men DET tänker jag inte berätta något om än i alla fall. *knipslug*

Kan vi prata om det här nu?

 

0 thoughts on “Ulla-la-la-la-red 20 februari

 • Hakar ju på förstås

  Men åker troligtvis hem på kvällen, då jag nog inte har råd att ta in på hotellet den här gången men det beror lite på väder &. Väglag
  Eftersom snickarna & andra hantverkare kommer och gör om mitt kök nu om 1,5 vecka så misstänker alla mina sparpengar plus jan lönen kommer att gå åt till köket och en 20/2 har inte jag fått ny lön ännu

  • Det räknade jag med 🙂 Och du behöver inte bestämma det exakt nu ju, för jag fattar ju att hantverkarna kostar både skjorta och byxor, men så himla roligt när det blir nytt och omgjort hemma. Grattis.

   • Ja, börjar få lite smått panik nu hemma med tanke på att jag är mästare i att skjuta upp saker & ting alltså har jag inte tömt alla skåp och lådor ännu i köket även om jag börjat lite iaf har ju fyllt några kartonger

    Dessutom eftersom jag ska slå igen en dörr som är totalt meningslös att ha mellan sovrum och kök måste jag ju röja i sovrummet med

    Sen måste jag ju röja i hallen så de kommer fram med alla saker

    Sen kanske de blir nödiga under tiden de jobbar så då är det en fördel de kanske kan nyttja toan med så får nog röja där med lite

    Får nog mejla chiefen o säg till att jag behöver nog lite mer semesterdagar än jag hade tänkt

    En kompis skulle egentligen kommit i em o hjälpt mig lite, men jag drog till systersonen istället för han hade dottern idag och på hemvägen svor jag över hans farfar som i mina ögon betett sig jävligt orättvist mot min systerson och systerdotter

    Han har nämligen skänkt sin tomt som e värd 3-5 mille iaf till den son som fortfarande lever, systerson och systerdotters far lever ej längre och farmor gick med bort för några år sen dessutom hade han erbjudit både systersonen och systerdottern att de skulle få köpa tomten för en spottstyver men valde tillslut att ge tomten till sonen som har eget hus och tomt och firma

    När farmodern dog skulle mina syskonbarn ärva få en 1/4 som de skulle dela på idag är den halverad så nu får de nog dela på 1/8 fattade jag det som

    En av dras kusiner ska väl få ta över den tomten när farfardern går bort lr flyttar huset är inte värt nåt utan blir väl till o rivas

    Ifs gubbens rätt o göra vad han vill men jag tycker det är orättvist mot de andra barnbarnen att bara ett barnbarn ska få massor medans de andra inte får mycket

 • surar över att bo i fel del av landet….och har inte tid att åka till framsidan 🙁
  by the way grattis till nya bilen och ogillar posten….

    • FNISS. Jag gillar tempusändringen. Den kärleken den kärleken, vad gör vi inte för den. Men min gräns går vid att lämna västkusten, det gör jag bara inte. Kanske bara om Robbie Williams ber mig.

 • Vill också!
  Och sover också kvar isåfall. ( i singelrum 😛 )
  Bor rätt nära 😛 men skönt att slippa köra på kvällen.

  Vilket datum pratar vi om? Kaaaaaaaaaaaaan vi ha det i början av mars? 😀
  När jag är hemma igen 😛

 • Hade jag mått lite bättre så hade jag börjat klura hur man tar sig dit härifrån … men nu gör jag inte det och därför kan jag tyvärr inte planera och bestämma att jag ska …
  Nästa gång, hoppas jag!

  • Du behöver inte bestämma akut kära Humla. Jag vet hur det är när man måste ha framförhållning men inte kan. Om du känner dig finemang och vill följa med när det är dags så kan du väl prata med Husfruen som faktiskt kan tänka sig att köra om hon får sällskap i bilen? 🙂

 • Jag är på. Åker nog helst hem, om inte väder o väglag är hemska. Har ju en bit att åka ändå. Isf kan jag tänka mig att övernatta också.

  • Jamen jag tänker lite så med. Väglaget är den ena faktorn, den andra är att jag antagligen kommer vara skittrött efter en heldag och så mat på det. Och nu när andra har bestämt sig för att stanna så stannar jag med 🙂

 • Jag kan tänka mig att köra från Stockholm om jag får med mig tre som delar på bensinen. Jag har en Audi Q5 så vi får plats med några påsar i baklukkan

 • Hade ju varit så himla roligt! Jag som älskar Ullared!! Men tyvärr funkar inte det datumet för mig, så jag får hoppas på en repris nästa år i stället.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.