Inbrottstjuvar, mordiska män och Ullared

NU (eller rättare sagt igår kväll)! Kollade jag klart på Making a Murderer. HERREGUD så bra den var. Har ni inte sett den så kolla, har ni sett den så kan vi ta hetsig diskussion när alla har sett den. Personligen var jag lite mer än en smula upprörd och väldigt diskussionslysten efter sista avsnittet igår.

När man har ägnat de tre senaste kvällarna åt att kolla på eventuellt mordiska män är det synnerligen opraktiskt när ens äkta hälft kommer hem efter en repa till stan för att handla och ser ut som livsfarlig inbrottstjuv.

Han klev in genom dörren och såg ut så här.

IMG_8587

Lite väl svartmuskig va?

Som TUR var hade jag inte glasögonen på mig när han svishade igenom dörren och gick direkt till köket för att packa upp matvaror. Jag såg bara något väldigt mörkt och suddigt och hann fundera över om det verkligen VAR han. Eller om det möjligtvis var en ganska snäll okänd inbrottstjuv som faktiskt hade handlat på vägen hit och även tänkte packa upp varorna innan han rånmördade mig.

Jag fattade inte att det var en helstickad mössa innan han ställde sig där han står på fotot och faktiskt tog av sig den.

Däremot undrar jag fortfarande hur han hittar alla dessa obskyra saker och hur han kommer fram till att det är en bra idé att köpa dem?

Men ja. Det är hans mössa nu. Om det blir bistrare tider igen med minusgrader.

Och nu har jag en ackumulerad lista av saker jag måste beta av, så vi börjar med Ullared. Där jag tack och lov har fått skitmycket hjälp av Kommentars-Karin.

Nu tänker jag lista alla som har anmält sig, vilket verkar bli ett alldeles lagom antal för att kunna sitta och snicksnacka på kvällen.

De som garanterat har tänkt sig att sova över är:

Fru M
Enlisailivet med man
Tina Johansson
Behå-Helene
PetraH
Kommentars-Karin
Admin Anka
Ylle-Annika
Karin
Jag själv med man

De två som varit lite lite tveksamma till övernattning är:

Marie och MissK

Planen är fortfarande att träffas i rimlig tid, inte i svinottan och inte för sent utan rimlig tid, jag bokar boende och käk och incheckning sker vid ankomst. Först knatar vi omkring i varuhuset eller sitter i sportbaren (helt frivilligt) och sedan avslutar vi på restaurang för att verkligen kunna hänga med varandra och prata strunt.

Eftersom Behå-Helene skall med tänkte vi att hon kunde ta med sig lite sport-bh:ar och gå igenom dem med oss allihop och att vi skall ha någon slags utlottning där. Om det är någon som vill att hon skall ta med sig något annat är det bara att tjoa så fixar hon det med. Detsamma har jag även tänkt när det gäller Ylle-Annika, fast jag har bara inte frågat henne än. Jag är ju så oerhört fascinerad över att ha lärt mig att ylle numera är snällt och inte kliar som det gjorde när jag var barn.

Nu behöver jag er hjälp. Först och främst om jag har råkat glömma någon eller om jag har lagt till någon som inte skall vara med. Logistik liksom.

Och så behöver jag veta om någon möjligen råkar vara allergisk mot något.

Kan inte ni ta och fundera över det här och hojta på mig, antingen i kommentarsfältet eller i mailen (vic@fitterbittan.se) så skall jag producera ett pris och detaljer så fort jag vet allt från er.

Jag tycker verkligen att det här skall bli asmysigt. Att bara vara lagom många så alla kan prata i munnen på varandra och ha en riktigt trevlig dag och kväll.

Den svartmuskige inbrottstjuven ser antagligen fram emot det ännu mer, eftersom han har ett osunt förhållande till Ullared.

Spännande värre.

0 thoughts on “Inbrottstjuvar, mordiska män och Ullared

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.