Man har aldrig roligare än man gör sig

Sa syrran när jag kom upp på övervåningen med kusinens orimligt prydliga barn. Prydligheten går i mammans gener och kan ha smittat av sig lite på kusinen. Men mamman är ju kvar i Barcelona och då är det svårt att göra något åt de två elaka systrarna. 

Vi satte helt sonika bajsdiadem på systerns egna prinsessbarn (som var med på noterna och fnissade) och på prydliga kusinbarnet.

  
Notera även gärna att vi lät henne leka med en tändare.

  
Konsten att bli poppis i den spanska delen av ingift släkt.

Någon som behöver barnpassning? Syrran är ju solklart certifierad med två egna, och alla som kan fota och klä ut barn i bajs samtidigt borde ju vara certifierade per automatik. 

Jag hade gjort det på hundarna också, men de var tyvärr inte med. Och jag menar verkligen tyvärr. De där högarna var sjukt underhållande. Syrran satte en på varsin sida om huvudet så det såg ut som två bajstofsar och så sa hon att hon var Prinsessan Bajs-Leia. Hon var en spitting image, men det skrattade jag för mycket åt så det blev ingen bild tagen. Ännu mer tyvärr.

Nivån var hög igår.

0 thoughts on “Man har aldrig roligare än man gör sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.