Analysera det här då?

Drömmen inatt är mer intressant än gårdagen. Jag lovar. Först var jag hemma, sen var jag och Celiné hemma och sist kom Johanna och lagade mat åt oss. Slutligen gick tanterna och lade sig efter Dessertmästarna klockan nio, med händerna på täcket som sig bör. Celiné tyckte dock vi var pisstrista, så hon gick inte och lade sig. Det är lite tantvarning på att vila sig i form, men ack så skönt.

I alla fall. I drömmarnas land blev det party. Jag och Johanna (förlåt Celiné, make, hundar och katt) var på Kärringön och partade. Med egen jättestor båt och ungefär varsin stylist och vi var svinsnygga. Båda två. Och vi dansade som om det vore 1999 på mycket viktig Tomas Ledin-spelning.

Trots bådas snygghet suktade alla killar som såg ut som en blandning av George Clooney och valfri snygg brandman bara efter Johanna. Alla som däremot hade pullover och var farbröder blinkade med ögat åt mig. Jag var sur som ättika.

Sedan vaknade jag med ett märkligt sug efter pannkakor och gick upp och stekte det. Nu är jag proppmätt efter att ha tryckt i mig två och inte lika sur som i drömmen.

Inte rimligt?

Och det är IDAG det är kvällsöppet på Plain Vanilla.

Jag skall i alla fall inte försöka flirta med någon när Johanna är med. Hrmf.

0 thoughts on “Analysera det här då?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.