Jag fryser ihjäl

Ikväll var det dags att åka till torpet för att dumpa grejorna på släpet. Man hade ju kunnat välja en bättre tidpunkt än tidig kväll om man inte hade varit naturligt blond. För givetvis kändes det meningslöst att åka dit, titta på när puckot jag är gift med bär saker, och sedan åka hem jättesent.

Mycket smartare att stanna. Vi har ju kamin. Då blir det varmt fort.

Och det är ju sant. Om det inte var för att somliga bar in saker hela tiden så ytterdörren var konstant öppen i tre timmar.

Nu ligger jag nedbäddad under en fleecefilt och ett duntäcke och trots det hackar jag tänder.

Om man nu skulle råka vara en positiv typ så kan man ju anta att man inte kommer få svettvallningar inatt åtminstone?

Men jag skulle ju bara visa en sak. Ni vet ju att jag skojar till det med färgade linser lite då och då och idag har jag haft lila. DET var skumt.

  
Med tanke på att min normala blåögdhet är väldigt ljus.

  
Sedan misstänker jag att en viss person väldigt gärna vill komma åt min mössa som matchar hennes sjal. Fascinerande nog har den här mössan hängt med i fem år utan att bli hundgömd och jag har ju en fäbless för huvudbonader. Särskilt den här. 

  
Nu känner jag mig som en riktig modebloggare.

Hur avslutar man då?

YOLO FTW? Funkar det?

0 thoughts on “Jag fryser ihjäl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.