Frågestund. Fast inte med mig.

Mig vet ni ju redan allt om. Typ.

Jag skrev ju i kommentarena till SHF-inlägget att jag hade fått reda på under dagen att min äldstis svåger (eller kompis man) hade hakat på Åsa när hon var i Gbg. För något slags reportage som inte var SHF då antar jag.

OCH DET TALAR HON OM IDAG.

Vi pratar alltså om min bästaste äldstis här. Eller äldsta bästis.

I alla fall, jag skällde lite på henne och sa att jag ville intervjua honom som haft den, möjligen tveksamma, äran att hänka på Åsa till kliniken. Det här är ju viktiga grejor. Inget man bara sopar under mattan.

Jag skall intervjua intervjuaren imorgon.

Jag vet vad jag vill fråga, men vad vill NI att jag skall fråga.

Tänkte ringa imorgon efter lunch.

Tänk snabbt nu.

0 thoughts on “Frågestund. Fast inte med mig.

  • Men det första har vi ju fått reda på? Nina talade ju om att hon hade hudcancer och hade opererat bort en hoper malignt melanommärken på kroppen och det är ett ärr. Då fick jag dåligt samvete efter att ha gnällt på det i typ tre säsonger 🙂

   Det sistnämnda vet vi ju däremot inte.

   • Jag tror att hon är beroende av Darren ekonomiskt vet inte om hon fått underhåll av honom när de skilde sig och därmed vill hålla sig väl med honom. Det kan ju också vara så att beftersom hon inte jobbar vad vi vet så måste Darren ge henne pengar så hon kan upprätthålla sin livsstil.Jag skulle veta om hon är friskförklarad från cancern nu eftersom hon nu opererar sig igen och om det går att fixa till ärret på hakan för hur hon än sminkar över det så ser det ut som en stor sårskorpa.

    • JA! BRA fråga. Det vill jag med veta, även om jag misstänker att man aldrig blir friskförklarad helt från hudcancer. Den är ju lömsk. Jag har en annan variant och jag vet ju att den kommer tillbaka den med, men jag vet inte var på kroppen den dyker upp nästa gång.

   • Oj…nu fick jag dåligt samvete. Satt och beklagade mig igår över att hon fixar både det ena o det andra men varför tar hon inte bort det fula märket… Sorry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.