Telefonstolpstransport

Idag har vi sällskap av en helikopter.

Helikoptrar låter ganska mycket. Hade jag varit en sämre människa med ett uselt tålamod hade jag antagligen blivit en smula irriterad över att en väldigt energisk helikopter åker ovanför huvudet på mig cirka en gång per minut. Åt ena hållet åker den utan telefonstolpe och åt andra hållet åker den med telefonstolpe.

Men nu är jag ju en väldigt stabil och tålmodig människa och blir därmed inte alls irriterad. Inte ALLS.

Jag undrar däremot vad som händer om den skulle råka tappa en telefonstolpe över huset. Eller kanske i huvudet på mig när jag är ute? Telefonstolpar är ju jättestora och väldigt tunga.

Och så undrar jag hur kostnadseffektivt det är att flyga med en stolpe i taget.

Det verkar synnerligen ineffektivt.

Men mest undrar jag vad som händer om en stolpe trillar ner i huvudet på mig.

Oddsen för att dö just av telefonstolpe i huvudet har sjunkit radikalt idag.

Hade någon frågat mig igår om alternativa saker man kan få i huvudet hade inte ens telefonstolpe platsat på listan av eventuella svar. Jag hade kanske svarat fallfrukt och fågelskit, men absolut inte telefonstolpe.

What a difference a day makes?

0 thoughts on “Telefonstolpstransport

 • Fast erkänn att det vore coolt på gravstenen
  “Dig av en flygande telefonstolpe i huvudet”
  Det är fan inte många som kan skryta med det

   • Hahahaha det hade faktiskt varit himla coolt. Det är ju bara så trist att det är svårt att skryta som avliden. Den kanske bara kan ge mig en skråma på axeln eller så?

    Jag är fortfarande sjukt fascinerad av en i taget-transporten. Den höll på från soluppgång oavbrutet fram till sen eftermiddag/tidig kväll. De tog inte ens lunchpaus?

    (Inte ett dugg irriterande)

 • Det ÄR irriterande när de åker framochtillbaka sådär, men sannolikheten att de gör det utanför mig är betydligt större än att de gör det hos dig.
  Men de där telefonstolparna måste vara på väg till ett väldigt otillgängligt ställe om det ska löna sig att frakta dem med helikopter!

  • Ja! Eller från ett otillgängligt ställe? Det knepiga var bara att stolparna såg alldeles nya ut. Det här skapade merfrågor efter att ha stirrat på dem en hel dag. Finns det så otillgängliga stolpar att man måste köra dem en och en? Säg att de körde ett femtontal i timman. Det blir 150 stycken på tio timmar. Jag vill verkligen veta var de kom ifrån/vart de skulle.

   // Född sjukligt nyfiken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.