Kuggelimuggeli

Idag har jag svurit HELA dagen. Sagt fula saker så många gånger att fulordlistan har tagit slut. Det betyder att jag har gått över på hittepåord. Som det i rubriken.

Alltså kan vi prata om det här?

Det är den ANDRA augusti. Imorse vaknade jag klockan sex av att det regnade så mycket att det regnade in på Karin genom det öppna sovrumsfönstret vilket betyder att mina absolut första ord var “DEN HÄR SOMMAREN KAN DRA ÅT HELVETE”.

Sen gick jag upp och käkade frukost och väntade på att humöret skulle lätta i takt med regnmolnen. Det gjorde det inte.

Den här sommaren är ju bara elak och en lurendrejare?

Och så undrar jag en VIKTIG sak. Typiskt en sån sak som jag får reda på när Kidnappar-Karin är här. Hon berättade om något mirakulöst dietmedel som heter Garcinia.

Är det bara jag som aldrig hört talas om det och är det någon som testat?

Det enda jag har lärt mig är att Kardashians använder det, och jag vet inte om det talar för eller emot det.

Mvh, Desperat Sökare av Mirakelkur

0 thoughts on “Kuggelimuggeli

  • Här har det varit fint väder hela dagen inte en droppe regn 🙂

    Aldrig hört talas om det mirakelmedlet s+å kan inte uttala mig om det är bra lr dåligt att Kardashians använder det :p

  • Jävla skitsommar är vad det är! Har semester nu och hade förväntat mig en minst lika fin sommar som ifjol (då jag hade tidig semester och således gick miste om den finaste perioden) så jag är skitsur och besviken! Hur fan ska man orka jobba nästan ett helt år utan att fått massa sol och värme? Jag jobbar dessutom i en fönsterlös bunker och ser inget dagsljus alls den mörka tiden på året, så jag behöver verkligen ljuset på sommaren för att inte gå in i en depression. 🙁

    • Jompa vet att det inte är någon tröst när du vill ha värme och sol på din semester men om du inte får det så prova D-vitamin för att ersättta med så kanske höst och vinter blir lättare

      • Det gör jag redan, annars tar jag mig inte ur sängen! Första vintern jag jobbade i bunkern var jag så sjukt trött att jag var tvungen att sova en stund varje dag efter jobbet för att orka laga middag osv. Inte roligt… Efter det äter jag D-vitamin och då går det bättre, men det är jobbigt ändå.

    • ÅH vad jag håller med dig. Jag är precis lika bitter. Och svinförbannad. Var har de ljumma sommarvindarna varit? Etc etc. Det här är verkligen första året någonsin vi inte är ute i flera veckor med båten och det gör mig skogstokig. En natt har jag sovit på båtfan i år, det var i påskas. Det är svårt att tänka på att det nästan var lite jobbigt varmt förra året.

      • Ja, det är galet. Förra året satt vi ute och åt i princip alla måltider från slutet av april till början av september. I år har vi ätit frukost och middag ute en gång vardera! 🙁

  • Har hört talas om det,men verkar vara samma skit som green coffe beans,tyvärr det enda som hjälper är nog mindre mat mer motion….(varför är inte ost lika nyttigt som morötter…?)Annars kan du gratulera Karin på namnsdagen! Och fortsätta svära för vädret ser inte ut att bli bättre.Mvh 32c å S.O.L!

    • Jamen vad fan? Vi gick på månen 1969. 46 år senare har INGEN kommit på hur man gör nyttig glass och ost? Prioriteringarna är ju åt helvete hos forskningen?

      • Jag har provat LCHF. Tre månader “höll jag ut” (det var ju den mest fantastiska dieten någonsin, man fick äta ost), och avvek inte en millimeter på kolhydratsidan. Det hände inte ett smack. Djupt deprimerande 🙁 (jag antar att den, som allt annat, inte funkar på alla?)

        • Prova du en gång till för det funkar faktiskt och man mår så HIMLA BRA. Läs på inne hos Kostdoktorn och köp några kokböcker för recept och idéer (t ex “viktminskning med lchf” och “matkärkek”. Det lönar sig verkligen och du kanske t o m på sikt blir av med din migrän. Läs gärna “MatrEvolutionen” av Andreas Eenfeldt (Kostdoktorn). Den är rolig, lättläst och väldigt informativ. Give it a go!

          • Jamen bra mådde jag. Framför allt magen. Den mådde finemang. Jag minns att jag funderade över att det var så himla tyst dag tre på dieten och trodde att det var datorfläkten som hade lagt av, men efter en stund kom jag fram till att det var det normala “efter frukost-mullrandet” från magen som inte fanns längre. Magen höll helt enkelt klaffen. Och jag var mätt och glad.

        • För en del tar det tid innan kroppen vågar släppa taget och gå ber i vikt, ffa om man bantat mycket tidigare verkar det som

          Jag började med LCHF för att må bra, gick ner 5kg som bieffekt
          Har två autoimmuna sjukdomar som jag slipper medicinera sen ett par år nu och blev även gravid efter långa tid och många försök
          För mig är det en fantastisk livsstil

          Och jag säger som Malin, prova igen om så bara för att må bra
          Migrän kan man slippa med hjälp av magnesium btw

          • Ehum. Jag måste nog erkänna att jag aldrig någonsin har bantat tidigare. LCHF var mitt hittills första och enda försök för att jag fick klimakteriekilon. Fram tills 40+ var jag en sådan där vidrigt smal människa som kunde äta vad som helst utan att gå upp ett gram, sen kunde jag inte det helt plötsligt. DÅ var jag visserligen nästan underviktig. Men nu har jag lite väl många trivselkilon pga klimakteriet och tänkte mig ett kryphål i lagen om kaloriintag versus kaloriförbrukning 😉

            Men jag är inte den som är den, alla dieter där man får äta ost känns helt okay i min bok. 🙂

            (Magnesium har jag provat, och en miljon andra grejor, jag har migrän pga en ögondefekt…som har kommit i vuxen ålder, misstänker att det inte funkar som vanlig migrän – jag har ungefär en miljard sjukdomar i botten som jag väldigt sällan pratar om)

          • Aha. För en del skrev jag. Men just stress att gå ner kan påverka, å andra sidan händer det att nybörjare äter mer kolhydrater än de är medvetna om

            Men om du mådde bra så kör igen, skit i kilona och mät istället så kanske du ändå ser resultat
            Själv är jag som sagt mer ute efter välmåendet och hälsoeffekterna

            Tråkigt att höra att du har problem med kroppen, tror inte magnesium hjälper då 🙁

    • Tror att det tyvärr inte finns något mirakelmedel för att gå ner i vikt de som säger at deras piller är ett mirakelmedel innehåller många farliga ingredienser som kan ge jobbiga biverkningar. Så det enda är ändrad kost och motion

  • Aldrig hört talas om medlet.

    Här är det så dåligt väder att jag redan klockan 14 idag kunde tävla med en kokt kräfta om vem som är rödast……. Och vi är lovade samma väder nästa vecka också! Besöka Öland?

  • Jag läste mirakel DISKMedel och tänkte att nu, nu har det gått väldans långt om du oxå börjat ge dig in i städbranchen 😉

    Detdär du pratar om har även Dr Oz pratat om en massa – vet inte om det funkar.
    Har testat ALLT genom åren men det endda miraklet jag känner till som funkar är tyvärr (?) bra kost och motion.

      • Jag brukar göra “glass” med mascaror, frysta hallon och lite Stevie. Kör hallon och stevia i en mixer tills det har blivit lite smuligt och tillsätt sedan megafonen. Hur gott som helst och hög fetthalt har det också. Mina barn älskar den.

        • Hmm…. vilken färg har du på mascaran till glassen och hur smakar den 🙂

          Själv har jag aldrig smakat på mina mascaror mer än råkat peta mig i ögat med de :p

          Sen tillsist, megafon….. är inte det lite väl hårdsmält ?? 🙂

          Men tack för ett härligt morgonskratt som jag antar autocorrect orsakat 🙂

          • Första svaret försvann…..?

            Ha, ha, ha, ha!

            Mascaror och megafoner blir hur gott som helst i glass!
            Jag brukar ta grön mascara som blir så snyggt till den rosa hallonfärgen.
            Det skall naturligtvis vara mascarpone. ; )

        • Jag. DÖÖÖÖÖÖR. Kan. Inte. Andas. Autocorrect är så himla ljuvligt. Ursäkta, jag måste bara gå och skratta ihjäl mig. Stackars Stevie dessutom. Sist var det Helge.

          • Oh, Stevie såg jag inte. Ha, ha!
            Autocorrect är helt j…la hysteriskt. Jag bor dessutom i Tyskland och hoppar hela tiden mellan tangentbord på tyska, svenska och engelska. Det är obeskrivligt vad det blir för en rappakalja.

          • Jag kan inte sluta skratta. Och idag krävs det rätt mycket för att ens dra på smilbanden, det regnar såklart IGEN. Jag är bara så oerhört tacksam.

          • REGN ?!

            Va faaan här e det ju ffs strandväder 😀 😀

            Men tyvärr har jag femtioelva saker o göra innan jag ska sova några timmar för att sedan jobba natt

      • Turkisk finns som laktosfri, dessvärre finns inte rysk. Och detta vet jag med säkerhet eftersom jag hade en lång yoghurtperiod 😉

        • Här är det mycket laktosfri turkisk yoghurt med vispgrädde till frukost med lite hallon eller egenplockade blåbär så här års

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.