Amen jag blir tokig

Jag har inget att säga till mitt försvar. Jag har inte fixat nätet. Det betyder att det nästan jämt står No Service på telefonen, om jag inte klistrar upp mig i exakt rätt hörn vid ett specifikt fönster.

Av förklarliga skäl är det ganska jobbigt att sitta i just det hörnet för att få åtminstone en kontaktplupp på telefonen.

Jag bör vara i civiliserat samhälle igen imorgon.

Meanwhile kan ni kolla på instagram.

Där har jag varit förvånansvärt livlig.

(Tjena mittbena vilken backlogg jag har NU då)

0 thoughts on “Amen jag blir tokig

 • Även om jag saknar inlägg, så kan jag inte påminna mig om något kontrakt på dagliga uppdateringar, så jag får väl acceptera att du har annat för dig. Men det gör inget om du kompenserar med inlägg flera gånger dagligen när tekniken är fixad. …och dröj inte FÖR länge med att fixa den!

  • Mähhhh

   Tänker visst inte acceptera att hon inte skriver MINST ETT INLÄGG om dagen SÅDETSÅ !!!!!

   Skärping här nu va, nu är sommaren slut så nu är det till o se till att allt blir som det ska vara iaf fram till den 11 sen gör det inget om du kör uppehåll igen i 14 dar medans jag e i Turkiet 🙂

   • Hahaha Heja Humlan och dumma dig. Nu har jag ju fixat tekniken, men vädret och livet är så trevligt att jag inte har lust att blogga. Förrän kanske imorgon. Men jag kan väl få cred för att jag är väldigt livlig på instagram och därmed inte skiter i alla helt 😉 Sommaren är väldigt mycket inte slut just här.

 • Ja, du är förlåten…för ett par timmar till. Imorgon går jag tillbaks till jobbet och behöver ha något annat att tänka på lite från och till under dagarna 😉

  • Stackare! Lovar att köra ngn slags backlogguppdatering imorgon. Until then lajvar jag sommar på Ramsö och återfinns på insta. 🙂

 • Föratår dig fullt ut. Jag stängde igen kontoret i torsdags och har vägrat göra något annat än turista på hemmaplan och hänga på olika badplatser. Tror Buset har fått simhud mellan tårna. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.