Jahaja, jag ser alltså gammal ut

Och ni gör det inte *surar som en barnrumpa*

Idag är jag arg som ett bi. Skitarg. Jag hade en enda jätteviktig sak att göra klar idag vilket innebar mycket tid vid datorn, fungerande prylar och ett enormt behov av att få vara ifred och koncentrera mig. Redigering av foton och grafiken till bröllopsinbjudningarna.

Just det där med koncentration brukar gå åt skogen med en man och två hundar. Mamma klarade sig själv eftersom hon skulle till svärfar och plantera pelargoner.

Då visade det sig att stackars Stor var helrutten i magen. Så dålig att han inte ens hann säga till utan hann bajsa inne två gånger. På två olika mattor. Jättesynd om storbäbisen såklart, men vad ÄR grejen med hundar och mattor när de är risiga i kistan?

Sen pajade ritplattan. Som är ett måste för finlirande i Lightroom och Photoshop. Konstaterade rätt enkelt fel, glapp i kontakten så jag ringde Pixmania som jag köpte den av, med förhoppningen att de kunde kirra en ny strömsladd som jag kunde testa med.

Icke då. Så enkelt skall det såklart inte vara. Jag måste skicka in plattan och alla tillbehör, de skall felsöka, går den att laga så lagar de, går den inte att laga får jag en ny eller pengarna tillbaka. Jag förklarade att jag absolut inte vill ha pengar tillbaka, jag vill ha en fungerande platta, helst igår. Men det var inte så lätt, för de hade nog slutat sälja den modellen. Kanske. Hon visste inte riktigt. Eller som hon sa själv, “vi på kundservice vet väldigt lite om sladdar och vi säljer inga i butiken”.

De hade ju åtminstone självinsikt?

Nu skall den åka med DHL till oklar slutdestination och det skall förhoppningsvis ta max en månad att utreda. Förhoppningsvis alltså. Det kan ta längre tid om jag har otur. Har jag mest otur får jag ingen ny platta alls för det finns ingen.

Mitt enkla förslag var att de kanske kunde tänka sig att fatta ett beslut direkt om jag inte får en ny platta hasta pronto, för då kan jag köpa en någon annanstans. Typ skitsnart. Men näe, det var alldeles för enkelt. Man BEHÖVER faktiskt minst en månad för att komma fram till sådana saker. Kanske lite tid till så det inte blir några förhastade beslut.

Jag undrar om det blivande brudparet kan tänka sig att skjuta på bröllopet lite?

När jag hade ödslat orimligt mycket tid på bajsmattor, bajsplattor och bajstelefonsamtal satte jag mig och surade.

Det är ungefär det jag har gjort sedan dess.

Med en paus för att se nyheterna på TV där väderkvinnan hade en väldigt snygg tisha.

IMG_0030

Någon som har koll på vad det är för tröja och var man kan hitta den? Den är på intet vis märkvärdig, men jag älskar asymmetriska tröjor och nu vill jag HA den.

Hjälp?

(Kör jag den bilden genom den förbaskade hemsidan maken hittade blir hon väl antagligen 23 år, jag tänker inte testa.)

0 thoughts on “Jahaja, jag ser alltså gammal ut

 • Jag kan trösta dig med att jag testade med en bild där jag ser riktigt snygg och fräsch ut. Den där j-a sidan har mage att jag ser ut som 72. 72! Jag som bara är 49.
  Men mannen och dottern fick sig ett gott skratt.

 • Jag är nog mest förundrad över att den kunde anse mig att vara 30 år kl 06.00 utan smink och med håret på ända? Det var kanske håret som gjorde det? Modern frisyr osv….
  Hata teknik! Iaf när den inte funkar! Hata kundtjänst också ……ibland när de inte är smidiga och försöker lösa de problem man har. Det har mitt yrke lärt mig, vi löser problem så smidigt som möjligt för att kunder ska bli nöjda, oavsett om det gäller klagomål eller beröm 🙂
  Dags att återgå till jobbet här (ja jag är på jobbet sen en halvtimme tillbaks *suck*)

 • Om jag träter med dinleverantör av ritplatta kan du köra ett varv med verkstan som har min bil och inte har kunnat hitta en (!) reservdel. Den beställdes redan 27 mars 🙁

 • Hundar som bajsar och katter som kräks; alltid på en matta! Jag har funderat på om det är för att de inte halkar med tassarna på det underlaget, eller om de har räknat ut att det inte skvätter där?

 • Låter som en skitdag……..
  Men tröjan, jag tänkte också på den i morse, att den där nedersta delen i mitten (den blå) liksom var som en pil och pekade neråt mot, ja neråt 🙂

 • Man vad ÄR det med dig och elektronik? Du är ju t o m värre än mig och det vill inte säga lite. Min make skakar jämt på huvudet och suckar och säger att jag utstrålar nån elektromagnetisk strålning eller nåt eftersom allt elektroniskt beter sig så märkligt runt mig.

  Jag har tappat räkningen på alla gånger min dator, DVD-spelare, TV-apparater eller vad det nu är inte funkar när jag försöker använda dem. Sen kommer maken hem och testar och de funkar felfritt. Det är lite tröttsamt faktiskt. 🙂

 • Jag blir vansinnig när tekniken inte fungerar och ännu mer förbannad när kundtjänster inte klarar av sitt jobb.
  Hoppas stora pälsbollen är bättre. Du får krama honom en extra gång från mig.
  Jag log när jag läste din kommentar om tröjan på vädertjejen/kvinnan. När jag såg den i går så var min tanke precis samma.
  Köp en ny ritplatta och skicka en räkning till de långsamma jäklarna. Det är ju ett arbetsredskap för dig och man ska, ta mig f-n, inte behöva vänta i en månad på besked.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.