Ett steg fram och två bak?

Det kom ett nytt paket idag. Som mannen bar fram till mig iklädd ett leende från öra till öra så ansiktet nästan sprack på mitten.

  
Vid första anblicken såg det ut som en ölöppnare. Vid andra anblicken såg fotot ut att vara av en korthårig Kicki Danielsson. Sen läste jag det enda engelska som fanns på förpackningen. Överst står det “Pretty”, sen står det “calorie breather”.

Isen han knatar på just nu är både hal och tunn, inga ispickar har han med sig heller. Oavsett kinesiskan talar ju en del av hans gåvor ett tydligt språk?

Men jag fattar inte riktigt. Inte ens med en Google Translate-översättning går det riktigt att förstå vad den skall utföra för mirakel.

  
Det är något jag skall andas i under fem minuter för att bli slimfit? Och barn skall placeras på särskilt ställe?

Kikar man på baksidan är det en lång kinesisk harang som förklara hur den funkar med en genomskärningsbild på tvären av huvudet och flöjtölöppnargrejen i munnen med pilar som visar … vad? Fett som man andas in genom munnen och sedan snyter ut genom näsan?

Sjukt praktisk och värd pryl i så fall. Så värd att han sparade 33 kronor på den.

Men jag har inte packat upp den än. Jag återkommer när (om) jag gör det.

Jag kommer antagligen inte kunna hålla mig från att testa om jag känner mig själv rätt.

Och hörrni, jag vet att jag har varit tyst i kommentarerna på förra inlägget, men wordpress trasslar lite för mig (vågar knappt skriva om mer trassel nu).

Jag vet tyvärr inte var han köpte gårdagens grejor. Jag har frågat honom och han minns inte heller.

Men om vi ger honom ett par dagar så kommer han på det. Det vill säga nästa gång han hamnar på samma sida för att shoppa lite.

Ge mig styrka att förstå … etcetera … och acceptera …

0 thoughts on “Ett steg fram och två bak?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.