Lite kärlek på kvällskvisten

En tanke slog mig förut när Karin tipsade Behå-Helene om att ett radioprogram letade efter den perfekta sportbehån i kommentarerna. Det jag gillar EXTRA mycket med min blogg är att den inte känns som min. De bloggar jag läser där kommunicerar de som läser i princip uteslutande med den som bloggar, men det gör inte ni. Ibland hijackar ni bloggen helt och tar över (och jag har inte en chans att få en syl i vädret hehe), oftast pratar ni inte bara med mig utan med varandra. Jag gissar att ni som faktiskt läser och kommenterar har järnkoll på vilka alla andra kommentatorer är? Eller?

Det gör mig rörd. Jag gillar att bloggen inte är min utan mer ett forum där det hänger folk som jag faktiskt tycker om som pratar med varandra.

Det känns som bloggkärlek. Eller är jag helt ute och cyklar och den enda som faktiskt tycker så?

Jag gillar det. För jag gillar er. Även ni som gömmer er i garderoben.

0 thoughts on “Lite kärlek på kvällskvisten

  • Jamen det är det väl? Jag har ju såklart inte järnkoll på alla andra bloggar, men det känns som att ingen pratar med varandra? 🙂

   • En Annan Susanne says:

    Vi kanske borde turas om att vara moderatorer?

    Om jag inte vore så slö och ointressant så kanske jag skulle starta en blogg jag med. Haha.

  • Försökte mig på en timme upp. Gick åt pipsvängen. ( inget verkar funka ingjutnas här nu. Skulle skriva pipsvängen och den autocorrectade till postsvängen. Är det ett mer använt ord ?
   I alla fall så är hela din blogg toppenproppen !
   Både du , de som kommenterar och.. Nåt mer- för tidigt att trycka på knappar tror jag.
   Men allt är bra! Är det jag skulle säga. 🙂

 • Det är det som är så himla kul & bra här! Härlig stämning och alla pratar med alla 🙂 Sen har man väl inte stenkoll på alla andra, men en del börjar man ju få lite koll på 😉

  • Ja! Då är det inte bara jag som tycker det. Jag tycker verkligen att det är urkul när ni pratar med varandra och faktiskt är en miljon gånger roligare än vad bloggen är. 🙂

 • Jamen det är ju trevligt här! Håller helt med dig om att det är trevligt när man pratar lite med varandra och inte bara med bloggägaren.

  Min långa tystnad har inte varit frivillig. Tekniken har varit frånvarande eller krånglat (eller jag har varit frånvarande från tekniken). Och i går hoppade orden runt lite hur som helst när jag försökte kommentera … funderade på att posta kommentaren ändå, du hade kunnat flytta runt orden och försökt pussla ihop meningen. 😀

 • Love is in the air,haha!Nä men allvarligt,visst är det skönt att slippa allt sk näthat?Och kul med lite gött tjöt bloggläsare imellan!mvh en med långkallingar,termobrallor,vantar&mössa!

  • Det är skitkul när alla pratar med alla och inte uteslutande med bloggägaren. Det blir så jäkla monologiskt (nytt ord?) på det viset.

   Btw, Love is in the air är min och makens paroll enligt norsk bästis. Eftersom vi alltid bråkar så det osar. I inflyttningspresent fick vi ju skylt med just de orden och den hänger på dass. Känns passande där inne i skitlukten. 😉

 • Håller helt med!! Här är det alltid många kommentarer, och det är minst lika kul att läsa dem, som dina inlägg!! Och apropå bloggkärlek, vart har min blivande man Micke tagit vägen??

  • Hmmpfh,nu trodde du allt att du hade lyckats blivit av med mig va? 😉 Nää du jag finns fortfarande här,men kanske lite tystare (för allas trevnad) och läser varje inlägg och varje kommentar. Hmm,det där lät inte så lite creepy,förlåt.Det här är inte den endaste blogg jag följer heller utan jag följer även din egen blogg med stort nöje,(det där lät ju ändå mer creepy).När jag läser vad jag själv skriver så inser jag mer och mer att alla vinner på att jag läser och inte kommenterar så mycket 🙂

  • Åh! Ja! Precis så inbillar jag mig att det skall vara. Kommentarerna är faktiskt lika viktiga. Om inte viktigare (jag diggar fuskdelen, fniss). Är det verkligen så på andra bloggar, jag läser nästan aldrig andra bloggares kommentarer?

 • Klart, lite koll har man väl.. Vet inte vilka som har koll på en annan dock 🙂

  Mitt minne är så hemskt att jag inte alltid kommer ihåg vad andra skrivit om, men jag läser alltid alla kommentarer!

  Kram

 • Jag är ju något av en garderobshöna (måste heta så, det heter ju panelhöna), men jag håller med. Kommentarerna måste läsas, det är ju en del av nöjet!
  Kommenterar sällan själv, men ibland vill jag. Som när du skrev om Liten och havregrynen och min hjärna direkt tänkte att “det är ju Timells skärgårdskök!” Kan inte släppa likheten mellan de båda… =D
  Vågade dock inte kommentera, visste inte om det var too soon för att du skulle uppskatta humorn i det hela. Oops, nu slank det visst ut i alla fall… 😉

  • HAHAHAHAHAHA…jag antar att du menar de yttre likheterna med yngre herr Timell och att de är lite klåparaktiga båda två?

   Och trams, vill du kommentera så kommentera, det kan ju inte vara roligt att hänga i garderoben? Det är MYCKET roligare att snicksnacka ju 🙂

   • Japp! Likheterna är ju slående, och förra sommaren körde ju originalbröderna ett tv-program där de lagade mat tillsammans. Liten såg ju helt enkelt sin chans att axla manteln och dra igång säsong två! =)
    Hmm, nu har jag ju insett att det bara är snällt och trevligt folk som hänger här så nu kanske det blir lite kommenterande ändå… 😉

    • Hahaha ja! Likheten är slående, till viss del även i sättet.

     Det ÄR bara trevligt pack här inne. Som snicksnackar utan mig (även om det har varit lite tyst ett tag nu, men jag återkommer med söthetsdödsinlägg som är fritt för diskussioner, som vanligt) 🙂

 • Men det här är ju inte bara en blogg. Det är ju ett ställe man kan hänga lite på och snacka med folk. Stämningen är go och trivsam.
  Nu ska jag bearbeta maken till att jag ska få TVn klockan åtta annars kan det bli vissa problem i vårt äktenskap. 😉

 • Men det är ju just därör man blir orolig när du inte har varit här inne på någon dag. Dialogen med alla underbara människor bara poff och borta. Saknar du inspiration får du skriva Hej och så fyller vi på med kommentarer 😉
  Hade väl varit något. Alla svara på närmast kommentar ovanför. Hade kunnat bli en hur kul soppa som helst 🙂

  • Det är banne mig ingen dum idé 🙂 Hur bra som helst. Jag lovar, de dagar jag har noll och intet att förmedla kommer jag bara slänga ur mig ett ämne och så fyller ni på. Sådär som man gjorde när man skrev sagor ihop, någon påbörjade en mening och sen vek man pappret och skickade vidare. Fniss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.