En natt i Sherwoodskogen

Kolla bara. Mitt i stan (Majorna), men ändå känns det som att Robin Hood och Broder Tuck hänger i närheten.

  
Den utsikten.

Igår städade jag och kusinsambon det absolut värsta i huset. Så att det syns att det finns golv mellan dammtussarna, mer krav var överdrivet.

Vad jag inte har sagt är att kusinsambon är gravid. Med bf om sju dagar. Jäkligt gravid med andra ord. Men till mitt försvar glömmer man att hon är gravid eftersom hon är av den stoiska sorten. Man kan säga att jag skämdes en smula igår när jag kom till insikt om att en person som då var beräknad att föda om åtta dagar stod och dammsög och plockade grejor i mitt hus. När jag knappt orkade dammsuga 20 kvadrat, dammsög hon 86 kvadrat.

Ja. Jag har vett på att skämmas. Men jag tvingade henne inte, jag lovar. Och det var mysigt, eftersom vi tog paus och skålade i Ben & Jerrys på altanen.

Sen följde jag med dem hem och sov. Efter att ha spelat Super Mario.

Idag är det mäklardags.

Jag är lite nervös för båda parter, att sälja inom familjen är … spännande.

0 thoughts on “En natt i Sherwoodskogen

  • Hoppas allt gått bra, att alla mår bra och att det blir en affär som du är nöjd med när den är genomförd!

    Vi håller fortfarande på med utgrävningen av ett radhus där två hamstermänniskor har bott i 25 resp 40 år, allt är sparat, inget är slängt! Och trädgården är försummad de senaste 10 åren … Vet inte när vi kommer så långt att vi kan börja tänka på försäljning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.