Stresspåslag

Nu. Exakt NU. Skall jag påbörja packning för att lämna hemmet och göra tre helt olika grejor. Då får jag väldigt mycket stresspåslag faktiskt.

Idag är det 99-årskalas hos mormor. Klädsel; tjusig. Typ.

Sen åker jyckarna ner till mamma, vi sover där inatt och imorgon svinotta blir det tåg till Stockholm för att gå direkt på begravning. Klädsel; begravningsaktig.

Efter det åker maken hem och jag stannar hos PV-Johanna och på måndag har hon bokat tid åt mig på något mycket mycket efterlängtat. Vi snackar något som jag längtat efter i så många år att jag knappt kan räkna dem. Vad det är talar jag om … sen. Och så skall vi planera Robbie Williams.

Jag är inte särskilt sugen på att knata omkring i vårigt Stockholm i varken kalaskläder eller begravningskläder vilket föranleder packning av ytterligare kläder.

Jag hatar att packa. Jag hatar ännu mer att packa för tre vitt skilda happenings. Så nu är jag svinstressad, vilket betyder att jag sitter med datorn i knät istället för att göra något vettigt.

Men nu vet ni varför jag har varit lite tyst och att jag kanske kommer vara ännu tystare. Kalas plus begravning plus en jäkla massa bilåkning har den effekten på mig.

Mars är dessutom en opålitlig månad och nu RÄKNAR jag med vår. Jag kommer inte ta med bävernylonoverall och jag skall åka tåg.

Ni hajar att det kommer snöa på östkusten imorgon va?

0 thoughts on “Stresspåslag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.