Måndag alltså?

Jag kan ju börja med att berätta vad som hände INNAN skiten träffade fläkten.

Jag gjorde naglar som matchade tatueringen.

nails

Eller ja, jag gjorde dem inte. Som vanligt Jessica. Men jag blev väldigt väldigt nöjd.

Sen har jag äntligen, efter TRE veckor som dammsamlarcykel, fått min högertrampa.

Först cyklade jag från Strömstad Station …

IMG_5925

… till pappa.

Vinka till vår bohusgröna port på höger sida?

IMG_5927

Det visade sig vara 0,7 kilometer i uppförsbacke. 700 meter. Och jag trodde aldrig att jag skulle komma fram.

(Hett tips, cykla inte i varmt rum iklädd fleeceonepiece)

Men fram kom jag. Fast Google Maps var lite daterat, det fanns inget hus där det numera finns ett hus och där det bor en pappa.

IMG_5929

Det fanns bara gröna träd, buskar och en vit utemöbel.

Sen tänkte jag variera mig lite och cykla till Halvkusin.

IMG_5923

Men det var alldeles för mycket bilar och såg rent ut sagt livsfarligt ut att hoja där. Sen behövde jag faktiskt vila med, efter mina 700 meter.

Nu funkar den i alla fall. Planen är att cykla sig igenom ett avsnitt av Breaking Bad varje kväll.

Men jag skall absolut inte börja i uppförsbacke eller ha OnePiece på mig. Med tanke på att det var minst 20 kilo sedan jag tränade sist så skall jag cykla naken.

Det känns på något vis passande när jag ändå skall cykla hem till Robbie så småningom?

Och hörrni, tack för alla era värmande hälsningar. Det har varit en jävligt ledsam helg och ledsamheterna är inte slut ännu.

Jag har en enorm lust att ge 2015 en stor fet spark i röven faktiskt.

0 thoughts on “Måndag alltså?

 • Så snygga naglar! Jag är nöjd med att ha kommit ihåg att kamma mig idag, man lägger ribban olika, men jag ska aldrig nånsin cykla till Robbie heller (självinsikt), men kan du inte trolla bort den där kaloriangivelsen där till höger? Just sayin’

  • Jag skulle även behöva trolla bort min “heartrate” för min puls är inte att leka med efter ett tramptag. Jag har verkligen löjligt dålig kondis nu.

   (Den syns inte på korten eftersom jag var tvungen att sluta trampa för att fota)

 • snygga naglar!! *avis* Det är nog lite roligare med en motionscykel om man kan cykla “nånstans”. Vårt inköp av en dylik föll på att det var så jäääävla tråkigt att sitta där, fast jag läste o tittade på tv samtidigt(jaaa jag cyklade, jag inte bara satt där) men det likafullt urtråkigt.

  Nu är det dags att återgå till jobbet en sväng innan bussen hem kallar………

  • Ja alltså, antingen får jag ju kolla serier eller cykla på spännande ställen. Men jag måste erkänna att det inte bara var vilopulsen som sköt i höjden efter 700 meter, jag fick även ont i arslet?

 • Men jisses vilken rolig cykel! Sån vill jag med ha! Har precis dammat av min gamla gamla motionscykel då jag tyckte det var dags att börja röra på mig (har gått ner 24 kg sen 1 juni utan minsta lilla träning). Är så stolt att jag är uppe i 33 min nu utan att dö, men med såna kartor måste det ju vara mycket roligare!

  Skitsnygga naglar!

 • Riktigt snygga naglar (som vanligt, hon är duktig Jessica)!
  Betydligt roligare att sitta och flåsa på en cykel när du ser att du kommer någon vart, något måste man ju ha att titta på! Men du får nog ändra klädseln lite, du ska ju inte svettas bort kilona, då kommer de ju bara tillbaka när du har återställt vätskebalansen!
  Jag har löjligt dålig kondis, men man måste ju börja någonstans och även om jag börjar med lite så är det ju positivt!
  …Och du har ju målet klart för dig! 😀

  • Jamen hon är fantastiskt duktig på riktigt faktiskt. Hon får verkligen aldrig flytta från stan.

   Och ja, jag skall inte ens försöka träna i fleeceonepiece igen. Sport-bh och trosor borde funka, det är ju ingen som ser mig ändå?

 • Kul cykel,tur att RW numera bor I London,det är ju lite längre till Berverly Hills….Och grattis till 30 förbrända kalorier!Om det blir choklad party ikväll kan jag varmt rek Polly rocks,choklad,citron&lakrits omg Såå goda.Annars har vi 50 shades of grey här+småregnigt och blåsigt…..

  • Men alltså, jag behöver ju inte cykla härifrån till Beverly Hills? Jag kan ju cykla hem till honom från hans grannhus om jag inte orkar längre, så jag inte anländer svettig och rödmosig? 😉

  • Haha! Ja! Vilken oerhört bra idé, jag måste ju cykla lite i Brunflo såklart. Ge mig adresser.

   Och ja, nu har jag vårnaglar, nu är det dags för den här årstiden att packa ihop sig faktiskt.

 • Naglarna blev skitsnygga (som vanligt). Den tjejen är guld värd.
  Det där med cykeln och paddan i ohelig allians verkar klart intressant men nej, jag tänker INTE skaffa en motionscykel igen. Har haft två som åkt ut efter att ha stått och samlat damm/fungerat som torkställning under flera år. 😉
  Till sist kan vi komma överens om att den där jävla sjukdomen cancer kan dra åt helvete.
  Jag har förlorat tillräckligt med nära och kära till den. Ska på begravning på fredag av den senaste som förlorade kampen, min moster. Samtidigt har jag en mycket god vän och arbetskompis vars sambo kämpar som satan. Utsikterna är inte bra.
  Kramar till dig! <3

  • Hon är guld värd. Skulle aldrig låta någon annan röra mina naglar.

   Vi får väl se om jag håller mitt löfte. Inte med start idag i alla fall, jag är för trött efter en helg med lite taskig sömn.

   Ja. Sjukdomen kan dra åt helvete faktiskt. Det räcker nu. Kan vi bara enas om det, det RÄCKER nu *skickar tankar till dig och de dina med*

  • Jag är en sopa! Nej, jag glömde kolla. För att jag inte riktig fattade att det var måndag ändå, trots att jag skrev det. Jag är lite dagvill tydligen. Nu måste jag kolla ikapp igen och så gör vi nya försök nästa måndag, herregud…jag är verkligen övertrött. Förlåt.

 • Oj, det hann bli tisdag innan jag fick tummen ur att kommentera:

  1. Beklagar sorgen och skickar en cyberkram till dig.
  2. Kick-ass naglar! Verkligen supersnygga. Är det inte dags för den däringa nagelfixarträffen snart?
  3. Det ser ju faktiskt lite kul ut att cykla med Google maps. Hoppas du kommer fram till Robbie.

 • Beklagar sorgen! Förlorade min mamma i den skitsjukdomen, alldeles för tidigt.

  Jättefräcka naglar och det där var onekligen ett roligare sätt att cykla på. Skulle också behöva bli av med några kilon, rätt många till och med. Har tidigare inte behövt tänka på vikt, men med kombin sluta röka, medelålders *suck* samt röra sig mindre, hoppsan! De bara smög sig på mig under de senaste åren, sakta men säkert!

  • Mmm, den där skitsjukdomen kan ta sig i dalen faktiskt.

   Du kanske skall cykla med mig till Robbie? Och du, jag måste säga att jag är stolt över att du har lagt ner rökningen. Hellre rökfri och lite rund faktiskt. Det är stort, jag vet. Jag klarade ju aldrig att sluta på riktigt, humöret gav liksom aldrig vika så jag fick erkänna mig besegrad och snusa istället.

   • Visst kan jag det! Ska vi ta en runda till Springsteen också? Dubbel lycka 😀 Ja, jag är faktiskt jäkligt stolt över mig själv, har gjort det ett antal ggr tidigare och haft årslånga uppehåll för att ramla tillbaka i nikotinträsket. Men nu är det tre års uppehåll och maken både röker och snusar, så jag har varit utsatt för frestelser kan jag säga. Efter en god middag och ett par glas vin, kan det vara sjukt jobbigt när han går ut och röker! Humöret höll jag ordning på med mico tab. (nikotintabletter) Har det fortfarande hemma om jag skulle bli akut sugen, för den här gången är det slut för gott.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.