Det här tänkte jag på redan förra året

Men jag är lite lite sinnesslö tydligen.

Allt det här med kärlek bloggare emellan tycker jag är vansinnigt fiffigt. Finns ju liksom ingen anledning att inte sprida just dylik kärlek eftersom jag råkar tro att ett bloggtips inte gör att ni rusar härifrån som om det vore sjutti på Schuttis (eller hur det nu stavas). Jag inbillar mig att ni nickar instämmande, stannar kvar och lägger till ny blogg på valfri läslista. Typ.

Jag är ju generellt kass på att läsa många bloggar, de få som fastnar de fastnar verkligen. Och jag har ett par regler, jag gillar inte särskilt många mammabloggar, ser gärna att minst en hund är deltagande och så är jag en smula petig med språkbruk och stavning.

Döm om min förvåning när jag, via Granntanten (minns inte ens hur längre), fastnade i en mammablogg. Eller ja, det existerar i alla fall ett ganska litet barn i bloggen ganska ofta. Som jag egentligen inte kan relatera till alls eftersom det finns noll barn här.

Men barnet i den här bloggen känns lite som mina hundar. Ibland. Och så finns det en man och en hund också.

I vilket fall som helst så är den skitrolig. Småstadsfrun heter den. Och jag skrattar så jag frustar när jag läser.

Och nej, jag har ingen aning om vem hon som ligger bakom bloggen är, men hon är väldigt rolig. Som bonus försvinner all eventuell “men det kanske hade varit mysigt med barn ändå-tankar” när man läser.

Jag har fullt upp med hundar, katt och man. I omvänd ordning oftast.

0 thoughts on “Det här tänkte jag på redan förra året

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.