SORGLIGT FAKTISKT

Ja, när det är säsongsavslutning av Hollywoodfruarna får man skriva med versaler faktiskt.

Har ni kommit på vad vi skall göra hela resten av höstvintern för att överleva än eller? Jag tror nämligen att det är time warpen mellan klockan 20:00 och 21:00 som hjälper oss från att åka rakt in i det svarta hålet.

Medan vi väntar på timman som skall gå extra fort kan jag berätta två saker. En skittaskig (mot er) och en lite taskig (mot Liten).

Idag upptäckte jag att Liten, som i normala fall har en högst normal hundläpp (dvs svart och hårig), inte hade det längre. Halva var rosa utan hår.

DSC00330

Och jag har inte den blekaste aning om vad han har gjort, men det ser nästan ut som ett skavsår. Eller brännsår. Utan att det är något direkt sår även om han är lite lite svullen.

Jag gissar att han har gjort någon typisk Liten-grej och knatat in i gallret som skyddar elden i gasolvärmaren. Men det stämmer inte i alla fall eftersom han inte är särskilt sårig. Han har bara tappat sin svarta, fina läppfärg och mustasch på ena sidan. Hundskrället vägrar ju dessutom svara på vad han har gjort.

Nåja, vi får se om färgen växer tillbaka så jag slipper tycka att han ser så KONSTIG ut hela tiden.

Den andra saken är … och nu kommer ni mörda mig långsamt. Båten är pyntad. Tomten är uppsatt och står så glatt och vinkar till alla på strandpromenaden. Och med alla menar jag ingen eftersom det är ganska tomt kvällstid på vintern.

Och jag har både filmat och fotograferat.

Men ni kommer inte få se det förrän imorgon bitti för vi kan inte både fokusera på “The Gunilla” och vinkande tomtar så här en halvtimma före programstart.

Ja, jag hör att ni svär så det osar över mig. Och jag bara fnissar.

Jag LOVAR att lägga upp julbåten det första jag gör imorgon bitti, så om ni hänger på låset vid åttatiden så får ni se.

Nu skall vi fokusera på säsongsavslutningen, gråta en skvätt och fundera över vad vi skall sysselsätta oss med framledes.

Alla förslag emottages med tacksamhet. Och det är ingen idé att tjata om julbåten.

NU KÖR VI … för sista gången år 2014 (där trillade en liten tår ned för kinden)

0 thoughts on “SORGLIGT FAKTISKT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.