Snart är det över?

För det första, tipstack till Anna i kommentarerna, jag visste inte om att Gunilla hade fått lite extrahybris.

 

 

Bara titta på den. Hela. Det är värt det för man fnissar jättemycket. Sen undrar man om GP faktiskt är en tillräckligt bra skådis för att komma undan med att spela ett vedervärdigt as i Svenska Hollywoodfruar. Inte helt omöjligt faktiskt.

För det andra, DET ÄR JU FÖR BÖVELEN SÄSONGSAVSLUTNING IMORGON?

En sorgens dag. Jag hade ingen aning om det heller.

Kan någon tala om för mig hur jag skall ta mig igenom resten av höstvintern utan Gunilla och er på tisdagar?

Jag bara undrar?

PS: Det här är post 999 sedan starten i mars 2013. Nästa post är alltså den TUSENDE posten.

Det måste ju även firas på något sätt.

Något slags bombastiskt inlägg?

0 thoughts on “Snart är det över?

 • Såg den igår på fejjan men ville inte fördärva min natt sömn så tittade lite på den innan, men klarade inte av o se hela snutten.

  Förhoppningsvis hinner jag hem till shf börjar, ska på bio med jobbet innan men filmen e nog knappast 2 timmar, hoppas jag iaf, vet inte ens vad den heter lr vad den handlar om . Är facket som bjuder på bio och gratis är ju inte fel sist fick man både dricka o popcorn med till filmen hoppas på det igår oxå 😉

   • Ha ha…. bör ju vara hemma till 20, fast just e jag inte ens sugen på Bion ikväll

    Fast det beror mest på att jag har 20 miljoner saker att göra idag hemma för imorgon bitti drar jag till Tyskland på julmarknadsresa ihop med några från jobbet plus att jag måste ner till stan, en kompis och lämna vantar till ungarna, systerdottern för lille Dumbo fyller 1 år idag äeven om de ska ha kalaset på sön em så måste jag dit o lämna Julkalendern till Toker 🙂

 • Jaa,det är ju cybermonday idag,värt att firas eller…?Hon är hemsk/läskig/skrämmande,men fashionerade för att hon är så jä**a självgod.999 tack för många goa skratt,och lycka till med dom nästa…..???ja vad fan vet jag1?????.Du roar oss med dina grymma betraktelser..så tack!

  • Hahaha tack, undrar hur många tecken jag har skrivit. Jag bajsar ju ord.

   Och ja hon är läskig, men hon är värt läskig. Det är lite kittlande att kika på henne.

 • Och,varför inte skriva lite om vad du tycker om årstiden?Fan,jag blir så trött på,smutsiga tassar,råkallt väder och det här förbannade m.ö.r.k.r.e.t,herregud inte konstigt att folk är deprimerade.

 • Tittade på det klippet tidigare idag och jag är faktiskt inte riktigt återställd än. Jag måste ändå medge att hon är faschinerande och vad vore programmet utan henne. Samtidigt blir jag så påverkad att jag nästan mår illa. Det är ett fenomen. Som med höga höjder, livrädd men ska upp och titta ändå. Grattis till 999 inlägg! Du är så fantastiskt rolig och jag tycker du är otrolig som är duktig och svarar alla läsare.

  • Fniss. Nej jag är nog inte heller helt återställd. Särskilt inte till den osminkade personan som låg i sängen och skrek. Det skrämde livet ur mig. Men om man skall skriva ngt positivt, var inte Erika väldigt söt när hon läste dikten? Hon såg ungefär fyra år äldre ut än i programmet.

   Hon är som en sårskorpa man inte kan låta bli att pilla på 😉

   Och du, tack. Det hade inte varit i närheten av lika kul att skriva om inte ni hade varit så jävla roliga.

   • Visst var hon söt! Tänkte också på det att hon såg så mycket äldre ut där. Jag har en teori om vem hennes pappa kan vara. Jag ska skriva ner det senare för jag måste länka till någon bild också. Jag kan väl släppa lite med att säga Martha Stewarts expojkvän. Beträffande Ericas ålder och Marthas tid i fängelset så kan det nog stämma. Som sagt jag återkommer med mina teorier.

 • Får nervösa ryckningar i ögat bara jag ser denna människa på bild.Tittar iofs inte på SHF för jag blir arg på riktigt om jag tittar (likadant med politiska debatter).Men brukar läsa era kommentarer på Tisdagarna,vad jag förstått så är MM lite menlös i serien.Min otroligt fantastiska idé till nästa säsong är ju då att byta ut MM mot Puma Swede,då borde det ju bli lite fart på serien 😉

 • OK, nu har jag tittat på GPs film. ???? Va? Hur? Men? Varför??? Man kan ju lugnt konstatera att hon inte är någon skådespelerska, inte heller någon manusförfattare eller regissör. Hon borde bara lägga ner. Eventuellt kan hon spela Cruella de Ville för hon har definitiv utseende och minspel till den rollen.
  Blev lite chockad där när du skrev att det är säsongsavslutning på SHF. Hur i h-e ska jag nu ta mig igenom den här förbannade årstiden? Depressionen kommer väl slå en i skallen nästa tisdag när veckodosen av SHF inte kan intas. Suck!
  Grattis till 999 inlägg. Du satsar väl på minst lika många till hoppas jag? Jag älskar att titta in här och läsa. Känns lite som att komma hem till en kompis på fika och snacka lite skit, skratta och eventuellt gråta en skvätt ibland.
  Ha en skön kväll medan du fundilerar på vad inlägg nr 1 000 ska handla om. Eller så kör du bara på som vanligt. Det brukar bli bra.
  Jo, måste berätta att jag beställde en OnePiece i helgen som nu är på väg hem till mig. Så fäschon jag kommer att bli nu alltså. Och i detta nu är maken och hämtar min nya Mac. Japp, tomten kom tidigt till mig i år. 😀
  Är jag knäpp när jag blir lycklig över dessa två prylar som jag har längtat efter hur länge som helst?

  • Ja, precis så är det! Kunde inte sagt det bättre själv. Det är så härlig stämning här inne så man känner sig som hemma. Det är inte alltid jag kommenterar, får väl skylla på latmasken, men jag läser nästan allt. Å du, det tusende ser vi fram emot

  • Cruella, givetvis. Eller Döden. Det skulle också funka.

   Klart jag satsar på 999 inlägg till och du är inte ensam om att tänka som du gör, jag känner så här:

   k

   Och du, OnePiece och ny dator kommer ju rädda hösten. Men döda sexlivet. Och det är så jävla värt det. Jag hade varit överlycklig om jag var du också 🙂

   • Jag är så lyckligt lottad att maken tycker jag är sexig oavsett om jag kommer i spetsunderkläder (händer ytterst sällan) eller plastsäck ( händer aldrig) eller andra utslitna, säckiga men gosiga kläder. Nu ska jag beundra min nya dator. 😀 😀

    • Åh. Hur länge beundrade du innan du klarade att ställa ifrån dig den?

     Du är lyckligt lottad. Här är det snarare lika osexig oavsett om jag har spetsundies eller plastsäck 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.