Nakenchocken och skämskudde (jag bara varnar alltså)

Gina påminde mig om vad som snabbt passerade förbi under gårdagens avsnitt av SHF. Som jag såg, registrerade och chockerades över. Som även gjorde att jag blev lite blind och glömsk (jag skyller på att chocken inte helt lämnat mig) för givetvis noterade jag det och det gjorde garanterat ni med. GARANTERAT.

Precis efter första reklamen när de började prata om att Gunilla förberedde sig för sin favorithögtid, påsken, så passerade ett foto förbi i bakgrunden. På Gunilla “jag vägrar visa hud för jag har faktiskt stil och klass och det är inte gudfruktigt” Persson med dotter.

Och nu varnar jag. Verkligen varnar. Ni kan komma att drabbas av permanenta skador på både hornhinna och gula fläcken när jag lägger ut bilden.

Vi snackar väldigt mycket hud här.

Jag var ju såklart tvungen att leta upp sekunden som fotot var i bild och skärmdumpa det.

Känner ni er redo för eventuella kroniska ögonsjukdomar så kan ni fortsätta kolla, annars rekommenderar jag att ni slutar läsa NU.

… …

IMG_1209

Har ni hängt med så här långt med synen i behåll?

Då måste jag först bara brista ut i ett jätteelakt gapskratt … HAHAHAHAHAHA!

För det här väcker SÅ många frågor.

Vem har tagit fotot? Med tanke på att det inte är en snygg back drop, det är någon som slängt ut lite skrynkliga vita lakan?

Återigen, VEM har tagit fotot? Som inte ens retuscherat bort den trista bh-randen?

Jamen igen då, vem har tagit fotot? Som inte ens har basala kunskaper om ljussättning.

Nu tycker jag att om man är en bra fotograf så krävs inte skitmycket efterarbete, men lite efterarbete brukar man inte komma ifrån. Och i det här fallet orkar jag bara irritera mig på icke bortretuscherad bh-rand.

Ser ni även att det ser ut som att hon har en smällfet förlovningsring på fingret?

Det här är en bild som bara keeps on giving.

Nu har inte jag barn, men hur gammal kan dottern vara på det här fotot? Ett par år åtminstone va? Tar man inte sådana här nakenbilder (som jag inte förstår mig på oavsett) när barnen är bäbisar? Inte när de är flera år? Ju äldre desto mer pervovarning känner jag såhär spontant.

Det bästa av allt är att hon har valt att förstora och rama in en bild där Erika är skitsur och/eller skitledsen? Hon är i vilket fall som helst helt klart jäkligt missnöjd över att bli fotograferad.

Betyder det att det här var det bästa fotot av de som togs, eller tycker GP att det är fint att ha en rätt kass nakenbild med “gammal” gråtande dotter istället för en glad dotter?

Nu gissar jag bara, men hur många mer än jag tror att “proffsfotografen” Gunilla har slängt upp lite lakan, skitit i ljussättning och satt timern på kameran och med sedvanlig självinsikt tyckt att resultatet har blivit helt genialiskt och i klass med Annie Leibovitz (eller bättre)?

Någon som hittar fler roliga detaljer i kortet?

Förutom det faktum att hon är skitnaken när hon faktiskt vägrar ha klänning som visar hud. Och att hon fullkomligt DOG av att se Pumans bröst. En smula paradoxalt kan tyckas.

Eftersom hon har järnkoll på stil och klass.

0 thoughts on “Nakenchocken och skämskudde (jag bara varnar alltså)

 • Hahahaha! EXAKT dessa frågor ställde jag mig också men jag var alltför chockskadad för att få ner dem i text. Tack snälla för att du återigen levererar det som jag känner inombords. Nu ska jag gå och tvätta ögonen med tvål.

 • Jag satte på mig skyddsglasögon och hämtade astmasprejen innan jag tittade.
  Vi kan väl säga som så, att jag hade aldrig förstorat den bilden.
  Jag ser framför mig hur GP riggar med skrynkliga lakan, lite lampor och kameran på tid. Klär av Erika och sig själv, ställer in tiden och sliter åt sig jäntan som inte alls vill vara med på bild. Men eftersom det inte finns någon annans vilja i GPs liv så är greppet fast om barnet som försöker slingra sig ur. GP sätter sig och lägger upp minen av Den Ömma Madonnan samtidigt som Erika börjar gråta ordentligt. Då klickar det!
  En sådan bild bör tas av någon som vet vad han/hon gör, barnet brukar väl vara 6-12 månader och det är väl heller inte så vanligt att märken efter kläder syns. Undrar om hon har försökt att sälja bilden till någon tidning?

  • Mhmm…ungefär så håller jag med om att det antagligen har gått till. Och Erika är åt helvete för gammal för ett sånt foto. Men hur kommer man på tanken att förstora det?

   Jag tycker verkligen att det är orimligt roligt att hon mäter fotokunskaper i vilken kamera man har. Bara det säger ju…jamen allt? 🙂

  • Ha ha…. Läste först kamram o tänkte vad har han med The Gorillas nakenbild o göra, han e ju ingen fotograf 😀

   Men läste om o läste rätt sen 😉

 • Bara jag som tycker det verkar skumt o ta ett sånt foto där båda e näck, möjligtvis man har en sån bild i sitt privata fotoalbum men inte som en förstoring på väggen

  Nakenbild på ett barn hade hade förstått men inte att åbäket med skulle vara näck sen dessutom inte ens en bra bild på någon av de

  Nu har jag ifs inga egna barn men i gen jag känner skulle ta ett sånt foto o definitivt inte förstora o hänga upp på väggen

  Det reagerade jag över redan igår, men sen råkade jag förtränga den här bilden

  • Jag tror det var lite poppis ett tag att ta nakenkort med sina spädbarn, men det här är ju som att ta nakenkort med sin tonåring. Lite överdrift där kanske.

   Det går alltid trender i fotografering, min VÄRSTA hattrend var när alla tog kort liggande på en spegel. ALLA verkligen. Men som sagt, trender kommer och går. Just det här var nog ett extremt misslyckat försök att vara…trendig? 😉

   • Även om man tar ett nakenorr med sitt barn, så behöver man väl inte förstora upp bilden väl…. Är inte det nåt man har i sitt privata arkiv

    Ahhhh, du menar där alla ser ut o posera exakt likadant o sen lägga upp på fejjan 😀

    Ehhhh…… Måste vart världens fail med den bilden, t o m jag hade nog lyckats göra den bättre

    Konstigt att hon gick med på att behålla den här bilden, med tanke på att hon är ju The Gorilla och e så himla petig med allt annat jue med filmen och Erikas sångpedagog lr vad hon är o pianospelaren

 • Haha, ja det här var det värsta jag har sett någonsin! Hur sjutton tänker människan??? Hur kan man förstora en sån här bild och dessutom ha den framme i sitt hem??? Jag hann se en liten glimt av den i programmet och hann precis tänka ” fy vad hemskt”! Ojoj, hur ska man kurera sig från detta!!!

 • Inte konstigt att ungen fick lite lätt panik när hon måste köra upp ena benet i skrevet på sin morsa och dessutom behöva ta sina armar som skydd för att inte bli kvävd mot ett par hängbröst!!Hua! Stackars barn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.