Glömde säga!

Er värdinna säger att hon återvänder imorgon, så då kryper jag in i mitt hörn igen. Tack för att jag fick terrorisera er den här veckan!

(För den som undrar kan jag berätta att fredagsmyset bestod i att jag har druckit två klunkar vin och ätit stekt potatis. Och tittat på Grand Budapest Hotel som var en underhållande film, fast lite konstig.)

0 thoughts on “Glömde säga!

  • Själv har jag fredagsmyst genom att jobbat sen 13 idag o kom nyss hem

    Är helt slut efter detta passet då jag inte hade träffat nån av tanterna innan jag skulle hjälpa så allt tog ju längre tid än vad det brukar hos de vilket i sin tur innebar att jag fick stressa för att hinna klart till jag slutade, vilket jag gjorde med nöd o näppe

    Men nu är det sovmorgon imorgon iaf eftersom det blir 2 nattpass nu så det är förhoppningsvis lite lugnare 😉

  • Mitt fredagsmys har bestått av att gå igenom, redigera och döpa om inskannade bilder från tidig Krita. Ska bli skönt när jag är klar. 😀
    Det har varit trevligt att ha dig som vikarie. Antingen så kan du väl starta en egen blogg eller göra lite gästinlägg här i bland?
    Ha en skön helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.