Fredagsmys, Ankafamilj-stylee

Jomen joråsatt jag är himla cool och svänger mig med tuffa ord som ni ser i rubriken.

Nu har jag jobbat, slirat omkring i garnbutiken med dreglet hängande ur mungipan p.g.a. vill ha allt (tack), köpt en flaska vin för att…ja för att jag tänkte dricka ett glas vin ikväll kanske?, kommit på att jag ska hämta diverse barn i skolan (det absolut sämsta med att vara föräldraledig förälder är det ständiga skolhämtandet!), ruuuuusat till bussen med bebin i vagnen, åkt lite buss (vilsamt! egentid! bebin sov!), hämtat två rätt nöjda barn och vandrat hem. (Ifall att nån håller räkningen stannade den tredje kvar för hon har kör på fredagar.) Man får så mycket motion och frisk luft av att hämta barnen i skolan, det är JÄHÄTTEBRA. (Och där sprack det också, hade tänkt hålla mig från versalerna idag.)

Tack snälla för råd om inredning. Ska försöka entusiasmera min make så att vi faktiskt åtgärdar det. Och göra av åtta hyllmeter böcker nånstans också. Kanske under min säng? Tänker mig nåt sånt här:

bockerundersangen

(Källa)

Då kanske inte alla andra saker skulle komma åt att krypa in där. Typ udda strumpor och örngott. Inser helt själv att det skulle se ut som nedan dock så det är nog bara att lägga ner och ordna bokbål i klotgrillen. (Lösningsorienterad!)

books-under-cinder-bed

(Källa)

Just nu har vi det lugnt och vilsamt, jag och telningarna, och än vilsammare ska det bli: snart kommer exet och hämtar sina barn och då är det bara bebin och jag kvar. Ända tills på söndag! Och, OCH!, på söndag har min psykolog strängeligen beordrat mig att köra ut make och bebi och vara ensam. Så på söndag ska jag vara ensam. Undrar vad jag ska göra då. Har inte varit ensam på…ja, jag vet inte. Jättelänge. Det kommer förmodligen sluta med att jag sitter och trummar med fingrarna på soffbordet och undrar vad jag ska göra och varför alla är borta.

Storbarnsfritt fredagsmys alltså. Vem ska då gräla om vilken film vi ska se och äta popcorn så yvigt att mattan ser ut som att det har snöat?

0 thoughts on “Fredagsmys, Ankafamilj-stylee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.